ΠΟΛΟ

Πλέι οφ ο Εθνικός!

Ο Εθνικός επικράτησε με 6-5 του Πανιωνίου, με γκολ του Άγγελου Φώσκολου στο 2.09 πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής, στη Ν. Σμύρνη. Έτσι οι κυανόλευκοι του Πειραιά, όχι μόνο κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και μαθηματικά, αλλά φαίνεται πως θα έχουν θέση και...
Πλέι οφ ο Εθνικός!

Ο Εθνικός επικράτησε με 6-5 του Πανιωνίου, με γκολ του Άγγελου Φώσκολου στο 2.09 πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής, στη Ν. Σμύρνη.

Έτσι οι κυανόλευκοι του Πειραιά, όχι μόνο κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και μαθηματικά, αλλά φαίνεται πως θα έχουν θέση και στην πρώτη τετράδα. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος έμεινε στην 11η θέση και δε γίνεται να αποφύγει τη διαδικασία των πλέι άουτ, όπου είναι πολύ πιθανό να πάει με μειονέκτημα έδρας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-6 (1-0, 1-3, 2-1, 1-2)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δημου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Νιαρχάκος, Κουτσιαλής, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 3, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 1, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Σιάχος, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Γέμελος, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 57
2. Βουλιαγμένη 48
3. Χίος 36
4. Εθνικός 31
5. Παλαιό Φάληρο 27
6. Υδραϊκός 25
7. Απόλλων Σμύρνης 25
8. Γλυφάδα 24
9. ΠΑΟΚ 22
10. Χανιά 19
11. Πανιώνιος 16
12. ΟΦΗ 3

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλέι οφ ο Εθνικός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.