ΠΟΛΟ

Η μάχη της Βουλιαγμένης με το… θηρίο!

Η ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης αντιμετωπίζει σήμερα στις 16.30 το μεγαθήριο Φερεντσβάρος, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την γ' φάση των προκριματικών του Champions League στην υδατοσφαίριση.
Η μάχη της Βουλιαγμένης με το… θηρίο!
Η ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης αντιμετωπίζει σήμερα στις 16.30 το μεγαθήριο Φερεντσβάρος, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την γ’ φάση των προκριματικών του Champions League στην υδατοσφαίριση.
Το παιχνίδι διεξάγεται στη Βουδαπέστη και η ρεβάνς θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου. Η νικήτρια ομάδα των δύο αναμετρήσεων θα προκριθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, στους οποίους βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, στην περίπτωση που θα προκριθεί η Βουλιαγμένη δεν θα έχουμε ελληνικό ντέρμπι στους ομίλους, καθώς οι «μπέμπηδες» θα ενσωματωθούν στον άλλο όμιλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μάχη της Βουλιαγμένης με το… θηρίο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.