ΠΟΛΟ

Ποδαρικό με νίκη η Βουλιαγμένη!

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Γκιουβέτση ο οποίος σημείωσε τα μισά τέρματα της ομάδας του, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης επικράτησε μέσα στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με 12-8 και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εφετινό πρωτάθλημα.
Ποδαρικό με νίκη η Βουλιαγμένη!

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Γκιουβέτση ο οποίος σημείωσε τα μισά τέρματα της ομάδας του, η Βουλιαγμένη επικράτησε μέσα στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με 12-8 και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εφετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι, εμφανώς πιο έτοιμοι, εξασφάλισαν την νίκη κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου όταν και προηγήθηκαν με πέντε γκολ διαφορά.

ΠΑΟΚ – ΝΟΒ 8-12

Τα 8λεπτα: 2-3, 3-2, 1-6, 2-1

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος):
Τζωρτζάτος, Μανθογιάννης, Κόχειλας 2, Μουρατίδης, Παπαδομανωλάκης, Καρούντζος 2, Σολεϊμάνιπακ, Κεχαλάρης 1, Κουλούρης 1, Ζάτοβιτς 2, Παυλίδης, Σαρησάββας, Νάνος, Χαραλαμπόπουλος, Τάτσης.

ΝΟΒ (Χρβόγιε Κόλιανιν):
Κουρούβανης Δ., Ποντικέας, Γούβης, Τίγκας 1, Καπετανάκης, Αφρουδάκης 2, Μπούχα, Γκιουβέτσης 6, Κουρούβανης Ν., Μπάσιτς 3, Καλογερόπουλος, Χριστοφορίδης,
Σολανάκης, Ανδρεάδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποδαρικό με νίκη η Βουλιαγμένη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.