ΠΟΛΟ

«Καρφιά» Αφρουδάκη για Ζερδεβά και Ολυμπιακό – Ηττα για τη Βουλιαγμένη

O Ολυμπιακός ξέσπασε πάνω στη Βουλιαγμένη μετά την ήττα του από τη Βερόνα και ο Χρήστος Αφρουδάκης στην κάμερα της ΕΡΤ. Οι Πειραιώτες νίκησαν εύκολα 12-4 τους «μπέμπηδες» στη 2η αγωνιστική στο Λαιμό.
«Καρφιά» Αφρουδάκη για Ζερδεβά και Ολυμπιακό – Ηττα για τη Βουλιαγμένη

O Ολυμπιακός ξέσπασε πάνω στη Βουλιαγμένη μετά την ήττα του από τη Βερόνα και ο Χρήστος Αφρουδάκης στην κάμερα της ΕΡΤ. Οι Πειραιώτες νίκησαν εύκολα 12-4 τους «μπέμπηδες» στη 2η αγωνιστική στον Λαιμό.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς, αλλά ο «Αφρου» εξήγησε με καρφιά και άλλους λόγους που επηρέασαν την ομάδα του: «Είμαστε επηρεασμένοι από το γεγονός ότι ο βασικός μας τερματοφύλακας (Μάνος Ζερδεβάς) αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό να είναι τρίτος τερματοφύλακας. Είναι δικαίωμά του αλλά αυτή τη στιγμή είναι πλήγμα αφού ο Ελληνοαυστραλός τερματοφύλακας δεν έχει ακόμη την ελληνική υπηκοότητα και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Αναγκαζόμαστε να παίζουμε με τον δεύτερο τερματοφύλακα, που κάνει μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν έχει την εμπειρία να αντεπεξέλθει σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.

Η Βουλιαγμένη θα συνεχίσει να παλεύει με τη δική της φιλοσοφία έχοντας πάντα ως βασικό κριτήριο το ότι είναι μια ομάδα με ήθος και αρχές που υπηρετεί τον ελληνικό αθλητικό αθλητισμό στο μέγιστο βαθμό με ότι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς unfair παιχνίδια, χωρίς να διεκδικεί αθλητές από άλλες ομάδες και χωρίς να προκαλεί με κλήσεις που γίνονται σε διάφορα επίπεδα των Εθνικών ομάδων.

Νομίζω ότι έχει ξεχειλίσει το νερό, έχει βγει έξω από το αυλάκι. Το άθλημα αρχίζει και μονοπωλείται από έναν και κανέναν άλλον και δυστυχώς δε θα οδηγήσει σε καλό αυτό. Εγώ θα προασπίζω το καλό του αθλήματος και το καλό των Εθνικών ομάδων».

Δεν αναφέρεται στους τίτλους με τη λέξη μονοπώλιο, αλλά στον αριθμό των κλεισμένων παικτών από τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα:
1-3, 1-3, 0-2, 2-4
Οι σκόρερ:
Βουλιαγμένη: Μπούχα 2, Μπάσιτς, Σολανάκης
Ολυμπιακός: Μουρίκης, Αργυρόπουλος 2, Νικολαΐδης 2, Γούνας 2, Γεννηδουνιάς 3, Μπούσλιε, Χαλυβόπουλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καρφιά» Αφρουδάκη για Ζερδεβά και Ολυμπιακό – Ηττα για τη Βουλιαγμένη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.