ΠΟΛΟ

Νέα νίκη για τα Χανιά

Πολύ καλή αρχή έχουν κάνει τα Χανιά στο νέο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών καθώς κατάφερε να πετύχει το τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε άνετα με 13-6 του ΟΦΘ και μάλιστα εκτός έδρας, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για την 2η αγωνιστική. Οι Θεσσαλονικείς υπέστησαν τη δεύτερη...
Νέα νίκη για τα Χανιά

Πολύ καλή αρχή έχουν κάνει τα Χανιά στο νέο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών καθώς κατάφερε να πετύχει το τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε άνετα με 13-6 του ΟΦΘ και μάλιστα εκτός έδρας, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για την 2η αγωνιστική. Οι Θεσσαλονικείς υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Οι Χανιώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα και έχτισαν από νωρίς μια σημαντική διαφορά που την αύξαναν μέχρι το φινάλε.

ΟΦΘ – ΧΑΝΙΑ 6-13

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 1-4, 2-3.

ΟΦΘ (Τέλης Κορίτσας): Φοροτζίδης Ρ., Δανιήλ, Προσινικλής Π. 1, Αληχανίδης Αβ. 2, Ζαρκαντζάς, Φοροτζίδης Χ., Κίσσας, Αληχανίδης Β., Δημητριάδης, Πισσίας 1, Αντιβαλίδης, Βαχαρέλης 1, Φαρσάρης, Λεμπετλής, Παπαμανωλιουδάκης 1.

ΧΑΝΙΑ (Ηλίας Μαχαίρας):
Λεβεντάκης, Λειψάκης, Τσρβένκο 1, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης 3, Μπατάκης 3, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 2, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα νίκη για τα Χανιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.