ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο: Για την πρωτιά κόντρα στη Ρωσία

Η Εθνική γυναικών πάει για το δύο στα δύο στο Ευρωπαϊκό κύπελλο – Με πέντε ματς η Α1 Ανδρών
Εθνική πόλο: Για την πρωτιά κόντρα στη Ρωσία

Το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της στους ομίλους του Ευρωπαϊκού κυπέλλου, θα δώσει σήμερα (1/12) στην Πάτρα η Εθνική πόλο των γυναικών.

Αντίπαλός της θα είναι η Ρωσία, που πάντα την δυσκολεύει. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πηγαίνει για το δύο στα δύο, μετά την εύκολη νίκη επί του Ισραήλ, ώστε να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό θα της δώσει και το προσωρινό πλεονέκτημα, πριν πάει για το κρίσιμο ματς της 3ης αγωνιστικής στην Ισπανία (15/12).

Ο αγώνας θα γίνει στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας, όπου αναμένεται να είναι κατάμεστο από 3.000 κόσμο. Στα 77 ματς εναντίον της Ρωσίας, η Ελλάδα, μετρά 24 νίκες, 4 ισοπαλίες και 49 ήττες.

Τελευταία αναμέτρηση, το περασμένο καλοκαίρι (23 Ιουλίου) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης όπου η Εθνική μας επιβλήθηκε 11-10 στα πέναλτι (6-6 η κανονική διάρκεια του αγώνα), ενώ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στην Ποντεβέρδα (24 Μαρτίου 2018), είχε επίσης επιβληθεί με σκορ 9-8.

Η 13άδα της: Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη (αρχηγός), Άλκηστη Μπενέκου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Ελληνιάδη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου

Δράση στην Α1 Ανδρών

Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 7η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών. Ήδη έχει γίνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Υδραϊκό όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 13-3.

Το πρόγραμμα:

Ποσειδώνιο 14.30 ΠΑΟΚ – Χανιά (Αχλαδιώτης, Κουρτίδης)

ΝΟΒ, Λαιμός 16.00 Βουλιαγμένη – ΟΦΘ (Κωνσταντινίδης, Ποσποτίκης)

«Αντ. Δημητρόπουλος», ΑΝΟΓ 16.00 Γλυφάδα  – Π. Φάληρο (Σταυρίδης, Κατσώνης)

*Δημοτικό Περιστερίου 16.00 Περιστέρι – Εθνικός (Χατζηαναστασίου, Πολυχρονόπουλος)

*Δημοτικό Γουδή 18.00 Απόλλων Σμ. – Χίος (Μπιράκης, Κραβαρίτης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 21, Υδραϊκός 14, Βουλιαγμένη 13, Χανιά 13, Απόλλων Σμ. 12, Γλυφάδα 8, ΠΑΟΚ 6, Εθνικός 6, Π. Φάληρο 6, Περιστέρι 4, Χίος 2, ΟΦΘ 0.

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 9-11: Το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ χάθηκε στα πέναλτι (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική πόλο: Για την πρωτιά κόντρα στη Ρωσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.