ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο γυναικών: Ήττα από την Ρωσία στην Πάτρα

Η εθνική πόλο γυναικών έχασε από τη Ρωσία με 11-10 στην Πάτρα για τα προκριματικά του Europa Cup
Εθνική πόλο γυναικών: Ήττα από την Ρωσία στην Πάτρα

Η εθνική πόλο γυναικών, γνώρισε την πρώτη της ήττα στην προκριματική φάση του Europa Cup από την Ρωσία με 11-10 στην Πάτρα, για τα προκριματικά του Europa Cup.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άρχισε τον αγώνα με πολύ κακή περιφερειακή άμυνα και κόντρα και την Χρυσή Διαμαντοπούλου να δέχεται εύκολα γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης να την αλλάξει και στη θέση της να αγωνιστεί για τα υπόλοιπα τρία οκτάλεπτα η Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η Ελλάδα, που ήταν καλή επιθετικά στη συνέχεια και βελτιωμένη στην άμυνά της (ιδιαίτερα στον παίκτη παραπάνω είχε 3/8), κατάφερε να επιστρέψει από το 3-6 εναντίον της, να ισοφαρίσει 6-6 και και 7-7, στο τέλος του ημιχρόνου.

Στη συνέχεια οι Ρωσίδες ξέφυγαν και πάλι με 9-7, η Ελλάδα ισοφάρισε σε 9-9 και 10-10, αλλά η Προκοφίεβα,  που ήταν και η κορυφαία του αγώνα, πέτυχε το νικητήριο γκολ των Ρωσίδων (10-11)  2.11 πριν από τη λήξη.

Η Ελλάδα είχε 5/10 με παίκτη παραπάνω και ½ πέναλτι και η Ρωσία 3/8 π.π., 0/1 πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 4-2, 2-3, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώγος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη, Μπενέκου, Ελληνιάδη, Πλευρίτου Ελ. 4, Ξενάκη 1, Σταματοπούλου.

ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντερ Γκαϊντούκοφ): Βερκογκλιάτοβα, Μπέρνσεβα 1, Προκόφιεβα 5, Καρίμοβα 2, Ζούμποκοβα, Τολκούνοβα, Φεντότοβα, Σιμάνοβιτς 1, Τιμοφέεβα, Σομπόλεβα 1, Ιβάνοβα 1, Γκέρζανιτς, Καρνάουκ.

H βαθμολογία: 1.Ρωσία (23-19) 6, 2Ελλάδα (34-16) 3, 3Ισπανία (20-17) 3, 4.Ισραήλ (10-35) 0

Την επόμενη αγωνιστική παίζουν (4/12) Ισραήλ – Ρωσία, ενώ ο επόμενος αγώνας της Ελλάδας είναι στις 15/12 με την Ισπανία εκτός έδρας.

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 9-11: Το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ χάθηκε στα πέναλτι (pics)

Κύπελλο Ελλάδας πόλο: Η Γλυφάδα πήρε το ντέρμπι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική πόλο γυναικών: Ήττα από την Ρωσία στην Πάτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.