ΠΟΛΟ

Πόλο Α1 Ανδρών: Ιστορική νίκη το Περιστέρι στη Βουλιαγμένη

Το Περιστέρι νίκησε εκτός έδρας τη Βουλιαγμένη 8-6, στη μεγαλύτερη έκπληξη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών
Πόλο Α1 Ανδρών: Ιστορική νίκη το Περιστέρι στη Βουλιαγμένη

Το Περιστέρι άρχισε το 2019 με τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του, καθώς, επικράτησε της Βουλιαγμένης με 8-6 στον Λαιμό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

Ο Κώστας Λούδης, τεχνικός της Βουλιαγμένης στην αρχή της σεζόν, επέστρεψε στον Λαιμό, οδηγώντας τον πρωτάρη ΓΣ Περιστερίου στη πιο σημαντική επιτυχία του.

Από την άλλη, η Βουλιαγμένη ήταν αγνώριστη, πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και πλέον κινδυνεύει να χάσει την δεύτερη θέση (δίνει απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ) από τον Απόλλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι, με κορυφαίο τον τερματοφύλακά τους Στέλιο Δαλμάρα, προηγήθηκαν στο σκορ από το ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου (6-5), αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο το Περιστέρι κυριάρχησε και με γκολ των Κλήμου, Γκαρντιγιάν και Γερακούδη, αλλά και τις σωτήριες επεμβάσεις του Δαλμάρα, έφθασε στο τελικό 8-6.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες, μαζί με τον Ολυμπιακό και την Γλυφάδα, την Τετάρτη θα μπουν στην κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Καρπενήσι.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-8

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-0, 0-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αρτίν Ελμισιάν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης 1, Χριστοφορίδης, Δήμου Π.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου 1, Γκαρντιγιάνς 2, Σπούνερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαϊτης, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Καζάκος, Αμπατζής.

Ολυμπιακός – Εθνικός 15-7: Παράσταση από Γούνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόλο Α1 Ανδρών: Ιστορική νίκη το Περιστέρι στη Βουλιαγμένη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.