ΠΟΛΟ

Πόλο Α1 Γυναικών: Ο Εθνικός πέρασε από την Κρήτη

Ο Εθνικός επικράτησε του Ρεθύμνου 10-5 στην Κρήτη για το πρωτάθλημα πόλο Α1 γυναικών
Πόλο Α1 Γυναικών: Ο Εθνικός πέρασε από την Κρήτη

Ο Εθνικός φεύγει από την Κρήτη με το διπλό στις αποσκευές του, καθώς επικράτησε του Ρεθύμνου με σκορ 10-5, για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 γυναικών και έκλεισε τον πρώτο γύρο του ομίλου, έχοντας το απόλυτο των νικών.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα του αγώνα παίρνοντας το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο (3-2), ενώ η διαφορά αυξήθηκε στα δύο γκολ, στο ημίχρονο (5-3). Η γηπεδούχος ομάδα δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, στο δέυτερο μισό του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 10-5 υπέρ των φιλοξενούμενων.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-10

Τα οκτάλεπτα: 2-3 , 1-2 , 1-2 , 1-3

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καρυπίδου Μ. 2, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κολτσίδα 2, Στρατηδάκη, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη Ε. 1, Φραγγελάκη, Σολανάκη, Καρυπίδου Η.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Λιαπάκη, Τζελέπη 2, Μπίσμπα 1, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚι 2, Μπάξτερ 1, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή 1, Μπενέκου 2, Τζούρκα

Ο Νισικόρι πήρε τίτλο μετά από τρία χρόνια!

Ποδαρικό με το δεξί το 2019 ο Τσιτσιπάς (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόλο Α1 Γυναικών: Ο Εθνικός πέρασε από την Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.