ΠΟΛΟ

Final-4 πόλο: Ημιτελικοί με ξεκάθαρα φαβορί

Περιστέρι – Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός – Γλυφάδα, κοντράρονται στο Καρπενήσι
Final-4 πόλο: Ημιτελικοί με ξεκάθαρα φαβορί

Δύο ξεκάθαρα φαβορί θα έχουν σήμερα οι ημιτελικοί του Final-4 στο πόλο των ανδρών, που διεξάγεται στο πολύ όμορφο, αλλά και πολύ παγωμένο Καρπενήσι.

Είναι λίγο ασυνήθιστο για τους πολίστες να παίζουν σε ένα κατάλευκο τοπίο στα μέσα Γενάρη μια τόσο σημαντική διοργάνωση, αλλά έχει και αυτό την ομορφιά του. Η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν από χθες (17/1), αλλά στο κλειστό κολυμβητήριο «Παύλος Μπακογιάννης», η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι αρκετά ζεστή.

Ο πρώτος χρονικά ημιτελικός, θα είναι αυτός του Περιστερίου με την Βουλιαγμένη στις 18:00. Το νεοφώτιστο Περιστέρι, κατάφερε να φτάσει ως το Final-4, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη και υπό άλλες συνθήκες θα ήλπιζε για το «μπαμ» με την Βουλιαγμένη. Στο πρωτάθλημα την κέρδισε πρόσφατα μέσα στον Λαιμό, αλλά σήμερα κατεβαίνει χωρίς τους ξένους της, καθώς έχουν υποχρεώσεις με την εθνική του Καναδά και δεν πήραν άδεια από την ομοσπονδία της χώρας τους, να ενισχύσουν τον σύλλογο του Περιστερίου.

Έτσι, η Βουλιαγμένη αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, καθώς κατεβαίνει χωρίς προβλήματα.

Στις 20:00 θα γίνει ο άλλος ημιτελικός μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας. Και οι δύο ομάδες κατεβαίνουν χωρίς προβλήματα. Πέρυσι συναντήθηκαν στον τελικό, αλλά στην Γλυφάδα ξέρουν πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Αν κρίνει κανείς και από τις δηλώσεις του Θόδωρου Βλάχου στην συνέντευξη Τύπου, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «καθαρίσουν» από νωρίς τη νίκη και αύριο στον τελικό (19/1, 14:00) να πάρουν το 20ο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 18/1

18.00 ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Βουλιαγμένης (διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος), απευθείας μετάδοση από τo ERTplay.

20.00 Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας (διαιτητές: Δαμιανάκης, Κουρτίδης), απευθείας μετάδοση από το ERTplay.

Σάββατο 19/1

14:00 Μεγάλος τελικός (ΕΡΤ2).

Α1 Γυναικών πόλο: Διπλό του Εθνικού στο Χαλάνδρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Final-4 πόλο: Ημιτελικοί με ξεκάθαρα φαβορί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.