ΠΟΛΟ

Η Πάντοβα στον δρόμο για τον τελικό του LEN Trophy

Την ιταλική ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με φόντο τον τελικό του LEN Trophy
Η Πάντοβα στον δρόμο για τον τελικό του LEN Trophy

Με την Πάντοβα συγκρούεται σήμερα (13/4) στις 16:00, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θέλοντας να πάρει την νίκη και βρεθεί στον τελικό του LEN Trophy.

Οι «ερυθρόλευκες», αντιμετωπίζουν την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης με μοναδικό στόχο να δώσουν το παρών στο μεγάλο τελικό που θα γίνει το Σάββατο (14/4, 15:00).

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η ομάδα του Ολυμπιακού έχει συνεχώς συμμετοχές σε τελικές φάσεις Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και βρίσκονται στην Ισπανία για να διεκδικήσουν τον 4ο Ευρωπαϊκό τους τίτλο.

Οι «γοργόνες» της ομάδας του Πειραιά βρίσκονται από την Τρίτη στην πόλη Ματάρο και χθες Πέμπτη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις : Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά,  Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Πάντοβα στον δρόμο για τον τελικό του LEN Trophy», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.