ΠΟΛΟ

Η ΑΕΚ γιόρτασε τα γενέθλια της με την ίδρυση τμήματος πόλο ανδρών

Την ίδρυση τμήματος υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Η νεοσύστατη ομάδα πόλο ανδρών της ΑΕΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με σκοπό να ανέβει σταδιακά στην Α1 κατηγορία. Το ρόστερ της «Ένωσης» θα αποτελείται από νέους αλλά και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Πέτρε Σάντα, Άγγελος Αγγελίδης, Παράσχος Χατζηγούλας,...
Η ΑΕΚ γιόρτασε τα γενέθλια της με την ίδρυση τμήματος πόλο ανδρών

Την ίδρυση τμήματος υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Η νεοσύστατη ομάδα πόλο ανδρών της ΑΕΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με σκοπό να ανέβει σταδιακά στην Α1 κατηγορία.

Το ρόστερ της «Ένωσης» θα αποτελείται από νέους αλλά και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Πέτρε Σάντα, Άγγελος Αγγελίδης, Παράσχος Χατζηγούλας, Γιάννης Στεργιόπουλος, Νικόλαος Μούρμουρας, Στέφανςο Βουνισέας, Γιάννης Καπότσης, Κωνσταντίνος Μυλωνάκης, Ευγένιος Βούλγαρης, Αλέξανδρος Καψοκόλη, Παύλος Μήτρος, Γιάννης Σαλπέα, Ασημάκης Παυλάκη και Εύφρος Γεωργιάδης.

Ο έφορος του νεοσύστατου τμήματος Πάνος Μιχαλόπουλος και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Κιρμίζογλου, στις δηλώσεις τους εμφανίστηκαν υπερήφανοι που ανακοίνωσαν ανήμερα των 94ων γενεθλίων της «Ένωσης», την δημιουργία ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών.

«Έχουμε την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσουμε την ομάδα σταδιακά στην Α1 και σε σημαντικές επιτυχίες έτσι όπως πραγματικά αξίζει στο όνομα της ΑΕΚ», ανέφεραν οι δύο παράγοντες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ γιόρτασε τα γενέθλια της με την ίδρυση τμήματος πόλο ανδρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.