ΠΟΛΟ

Ο Γεννηδουνιάς «σκότωσε» την Μπρέσια

Νέα νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό (13-6)
Ο Γεννηδουνιάς «σκότωσε» την Μπρέσια

Εντυπωσιακή εμφάνιση, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Γεννηδουνιά που σκόραρε έξι φορές (!), έκανε ο Ολυμπιακός στην 12η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας στον Πειραιά της Μπρέσια με σκορ 13-6.

Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο με… αυτοκτονία θα χάσουν την πρώτη θέση στον όμιλο, καθώς θέλουν μία νίκη στα τελευταία δύο ματς (εκτός με Δυναμό Μόσχας, εντός με Μπαρτσελονέτα) αν η Μπαρτσελονέτα κερδίσει την επόμενη αγωνιστική την Μπρέσια.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε τους Ιταλούς. Με δύο γρήγορα γκολ των Γενηδουνιά και Μουρίκη προηγήθηκε με 2-0, με τους Ιταλούς να μειώνουν στον παίκτη παραπάνω, αλλά τον Γεννηδουνιά να κάνει εκπληκτική εμφάνιση στα πρώτα οκτώ λεπτά. Σημείωσε άλλα δύο γκολ, το ένα σε νεκρό χρόνο, δίνοντας προβάδισμα με 4-2 στους «ερυθρόλευκους».

Η εικόνα δεν άλλαξε στη δεύτερη περίοδο και ο Ολυμπιακός με εξαιρετική άμυνα και δύο γκολ του Δερβίση, έφτασε το σκορ στο 7-2, μετά το τέλος του πρώτου μισού του αγώνα.

Οι Ιταλοί αιφνιδίασαν στην 3η περίοδο με ένα γκολ του Μπερτόλι στην πρώτη φάση, αλλά ο Κώστας Γεννηδουνιάς αποφάσισε να τελειώσει μόνος του το παιχνίδι… Σκόραρε ξανά από τη περιφέρεια και έκανε το 8-3, ενώ έκλεισε το ματς με 6 γκολ στην αναμέτρηση!

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-0, 4-2, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεννηδουνιάς 6, Δερβίσης 2, Γούνας 1, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1, Μπούσλιε 1, Μυλωνάκης 1.

ΜΠΡΕΣΙΑ: Πρεσούτι 2, Πάσκοβιτς 2, Ρίτζο 1, Μπερτόλι 1.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γεννηδουνιάς «σκότωσε» την Μπρέσια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.