ΠΟΛΟ

Στον τελικό ο Ολυμπιακός! (pics)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-4 της Μπαρτσελονέτα και προκρίθηκε στον τελικό του LEN Champions League και το Σάββατο (9/6) στις 21.30 θα παίξουν με την Προ Ρέκο για το μεγαλύτερο των τροπαίων. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν για τέταρτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης και θέλουν να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί για πρώτη φορά μετά από...
Στον τελικό ο Ολυμπιακός! (pics)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-4 της Μπαρτσελονέτα και προκρίθηκε στον τελικό του LEN Champions League και το Σάββατο (9/6) στις 21.30 θα παίξουν με την Προ Ρέκο για το μεγαλύτερο των τροπαίων.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν για τέταρτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης και θέλουν να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί για πρώτη φορά μετά από το 2002.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε στο δεύτερο οκτάλεπτο να πάρει διαφορά δύο γκολ (3-1) όμως οι Ισπανοί ισοφάσισαν σε 3-3. Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες και στο φινάλε της τρίτης περιόδου καθώς ο Βρλιτς ισοφάρισε το γκολ του Μπουσλιέ.

https://www.facebook.com/www.len.eu/videos/10156342028697383/?hc_ref=ARSsWwbcixNn8TkiboFSkMRjTFdwDQkZ0qtyCPHeNtI96MvKz4BdYj5gWJjtsNZYau0&fref=nf

 

Στην τελευταία περίοδο η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι και εν τέλει του έδωσε και τη νίκη πρόκριση για τον τελικό. Στα 4’41” για το φινάλε ο Φουντούλης έκανε το 5-4 ενώ εννέα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Ομπράντοβιτς σφράγισε τη νίκη κάνοντας το 6-4.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-1, 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Μπούσλιε 2, Γούνας 1, Ομπράντοβιτς 1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Ορτέγκα 1, Βρίλιτς 1, Περόνε 1, Γκουέλ 1

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον τελικό ο Ολυμπιακός! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.