ΠΟΛΟ

Με Ρέκο ο Ολυμπιακός στον τελικό του Champions League

Κόντρα στην Προ Ρέκο θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Champions League της υδατοσφαίρισης, στη Γένοβα. Η ιταλική ομάδα νίκησε την κροατική Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με 9-8 (3-2, 1-1. 2-2, 3-3). Οι Ιταλοί ως οικοδεσπότες του Final 8 απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της έδρας, αλλά για τον Ολυμπιακό είναι πιο βατοί. Δεν έχουν τη βοήθεια του σπουδαίου Σούκνο,...
Με Ρέκο ο Ολυμπιακός στον τελικό του Champions League

Κόντρα στην Προ Ρέκο θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Champions League της υδατοσφαίρισης, στη Γένοβα. Η ιταλική ομάδα νίκησε την κροατική Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με 9-8 (3-2, 1-1. 2-2, 3-3).

Οι Ιταλοί ως οικοδεσπότες του Final 8 απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της έδρας, αλλά για τον Ολυμπιακό είναι πιο βατοί. Δεν έχουν τη βοήθεια του σπουδαίου Σούκνο, αλλά και ο «ερυθρόλευκος» Πάβιτς κάτω από τα γκολπόστ είναι καλύτερος του -κατά τ’ άλλα πολύ έμπειρου- Τεμπέστι.

Η Γιουγκ το πάλεψε κόντρα στη Ρέκο, όμως μπορούσε να παίξει ακόμη καλύτερα και αν προκρινόταν στον τελικό θα έπαιζε ακόμη πιο δυνατά. Η Ρέκο αντίθετα δεν μπορεί να πιάσει καλύτερη απόδοση από αυτή του ημιτελικού. Αν τα καταφέρει θα έχει ξεπεράσει τον εαυτό της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με Ρέκο ο Ολυμπιακός στον τελικό του Champions League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.