ΠΟΛΟ

«Κωνσταντίνε, μείνε στον Ολυμπιακό!»

Η προτροπή των φίλων της ομάδας στον Μουρίκη, που ξενιτεύεται για τη Ρέκο
«Κωνσταντίνε, μείνε στον Ολυμπιακό!»

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης ευτύχησε να φθάσει στην κατάκτηση του Champions League φορώντας το σκουφάκι του Ολυμπιακού και να αποτελέσει μέρος της «ερυθρόλευκης» ιστορίας, που γράφτηκε αυτό το τριήμερο στη Γένοβα.

Ο 30χρονος διεθνής φουνταριστός, όπως είχε αποκαλύψει το sportime.gr από τις 4 Μαΐου, συμφώνησε με την Προ Ρέκο, με τον τεχνικό της Βλάνταν Βουγιασίνοβιτς να θέλει τον παίκτη στη Γένοβα από την επόμενη σεζόν.

Ο Μουρίκης από την ερχόμενη περίοδο θα φορά το σκουφάκι της οκτάκις πρωταθλήτριας Ευρώπης και της πιο πλούσιας ομάδας στη «γηραιά» ήπειρο.

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης δημοσίευσε φωτό με την κούπα του Champions League  στη σελίδα του στο Facebook και στα αποθεωτικά σχόλια υπάρχουν και κάποια από φίλους της ομάδας, που τον προτρέπουν να παραμείνει στον πρωταθλητή Ευρώπης, πλέον, Ολυμπιακό.

«Όπως είπε και ένας Ιταλός, η Ρέκκο είναι ομάδα χρημάτων, ενώ ο Ολυμπιακός μας ομάδα καρδιάς!! Μείνε Κωνσταντίνε!!» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα από αυτά.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216775516599477&set=a.4662258353664.190448.1209622828&type=3&theater

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κωνσταντίνε, μείνε στον Ολυμπιακό!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.