Sportime

«Κωνσταντίνε, μείνε στον Ολυμπιακό!»

Η προτροπή των φίλων της ομάδας στον Μουρίκη, που ξενιτεύεται για τη Ρέκο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
«Κωνσταντίνε, μείνε στον Ολυμπιακό!»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης ευτύχησε να φθάσει στην κατάκτηση του Champions League φορώντας το σκουφάκι του Ολυμπιακού και να αποτελέσει μέρος της «ερυθρόλευκης» ιστορίας, που γράφτηκε αυτό το τριήμερο στη Γένοβα.

Ο 30χρονος διεθνής φουνταριστός, όπως είχε αποκαλύψει το sportime.gr από τις 4 Μαΐου, συμφώνησε με την Προ Ρέκο, με τον τεχνικό της Βλάνταν Βουγιασίνοβιτς να θέλει τον παίκτη στη Γένοβα από την επόμενη σεζόν.

Ο Μουρίκης από την ερχόμενη περίοδο θα φορά το σκουφάκι της οκτάκις πρωταθλήτριας Ευρώπης και της πιο πλούσιας ομάδας στη «γηραιά» ήπειρο.

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης δημοσίευσε φωτό με την κούπα του Champions League στη σελίδα του στο Facebook και στα αποθεωτικά σχόλια υπάρχουν και κάποια από φίλους της ομάδας, που τον προτρέπουν να παραμείνει στον πρωταθλητή Ευρώπης, πλέον, Ολυμπιακό.

«Όπως είπε και ένας Ιταλός, η Ρέκκο είναι ομάδα χρημάτων, ενώ ο Ολυμπιακός μας ομάδα καρδιάς!! Μείνε Κωνσταντίνε!!» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα από αυτά.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα