ΠΟΛΟ

Ο παίκτης του Ολυμπιακού που τράβηξε… τρελό λαχείο και οι δικαιωμένοι!

Δικαιωμένοι αισθάνονται όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους και όλοι μαζί για τους κόπους τους με την ομάδα. Ενας «τράβηξε» και λαχείο λέγοντας πέρυσι «όχι» στη Ρέκο και… «I do» στην ομάδα του Πειραιά, στους πρωταθλητές Ευρώπης.  Ο παλιός πιστός φρουρός της άμυνας ο Βαγγέλης Δελακάς, παρέμεινε ακλόνητος στον...
Ο παίκτης του Ολυμπιακού που τράβηξε… τρελό λαχείο και οι δικαιωμένοι!

Δικαιωμένοι αισθάνονται όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους και όλοι μαζί για τους κόπους τους με την ομάδα. Ενας «τράβηξε» και λαχείο λέγοντας πέρυσι «όχι» στη Ρέκο και… «I do» στην ομάδα του Πειραιά, στους πρωταθλητές Ευρώπης. 

Ο παλιός πιστός φρουρός της άμυνας ο Βαγγέλης Δελακάς, παρέμεινε ακλόνητος στον Ολυμπιακό και βάζει τα χέρια του στη φωτιά σταθερά. Οπως και ο «κωλοπετσωμένος» Χανιώτης, Μανώλης Μυλωνάκης με το μεγάλο δείκτη ευφυΐας. Το «χταπόδι» του Ολυμπιακού είναι ο Μυλωνάκης. Εμφανίζει χέρια από το πουθενά σαν τη θεά Κάλι και κλέβει μπάλες.

Ο συγκινητικός Γιάννης Φουντούλης που ζει μία από τις πιο μαγικές χρονιές του, έπειτα από χρόνια στον Ολυμπιακό. Ο καταπληκτικός αυτός Χιώτης, όπως έκανε ο Μάκης Βολτυράκης το 2002, κρέμασε στην πλάτη του την ελληνική σημαία και ανέβηκε στο βάθρο. Διότι, αυτή η ομάδα θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι επί της ουσίας η Εθνική Ελλάδας στην υδατοσφαίριση και η χρονιά γι’ αυτά τα τρομερά παιδιά συνεχίζεται.

Ο Γιάννης έγινε και πατέρας, φέτος. Ολα τα καλά μαζί τον βρήκαν… Γιάννη τον γράφουμε εμείς. «Γιαννάκη» τον αποκαλεί ακόμη ο κόσμος της πισίνας τι κι αν πάτησε τα 30 κι έγινε μπαμπάς! Δυο τέτοιους έχει το ελληνικό πόλο. Ο Γιαννάκης (!) Φουντούλης είναι ο ένας και ο Χρηστάκης (!) Αφρουδάκης ο άλλος. Θα γεράσουν και το…. -άκης δεν θα ξεκολλήσει από πάνω τους, αφού διαπρέπουν στις πισίνες από μωρά.

Ο δε Ντίνος Γενηδουνιάς μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος που ακολουθεί τον μέντορά του και προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο από το Π. Φάληρο, με ένα διάλειμμα σπουδών στις ΗΠΑ. Ο Γιόζιπ Πάβιτς κλείνει τρία χρόνια στην Ελλάδα, δηλώνει κρυφο-Ελληνας πιάνει τα άπιαστα και τρελαίνεται για τον Ολυμπιακό.

Ο Δερβίσης δικαιώθηκε που επέστρεψε στο ασφαλές λιμάνι του Πειραιά και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, όπως και ο Γούνας. Ο 22χρονος Στέλιος Αργυρόπουλος έπεισε τον Βλάχο να του ανοίξει την πόρτα του Ολυμπιακού και της Εθνικής κι έζησε μικρός το μεγάλο όνειρο. Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης τρώει χρόνια ξύλο στα δύο μέτρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Θα μπορούσε να φύγει νωρίτερα από το Λιμάνι και όχι τώρα. Θα μπορούσε να πει νωρίτερα το «ναι» στη Ρέκο, αλλά παράτεινε την παραμονή του έως και φέτος.

Ακόμη μεγαλύτερο «λαχείο» τράβηξε ο Ομπράντοβιτς. Πέρυσι, είπε «όχι» στη Ρέκο και «ναι» στον Ολυμπιακό. Οι φήμες που λένε ότι προβλέπει και τα νούμερα του ΤΖΟΚΕΡ, ελέγχονται. Ο μεγάλος Μπούσλιε ήταν άρρωστος πριν από λίγες ημέρες άρρωστος με πυρετό. Συνήλθε κι έκανε ζημιές στη Γένοβα. Επέλεξε να ανανεώσει πέρυσι με τον Ολυμπιακό και με τους Πάβιτς και Ομπράντοβιτς έφτιαξαν ένα δυνατό κροατικό τιμ. Ο Νικολαΐδης θα… στείλει μια γλάστρα και ένα κουτί γλυκά στον Κολόμβο που πέρυσι αποχώρησε για την ΕΝΚΑ και αυτός βρήκε θέση στην επίθεση του Ολυμπιακού. Ο δε αναπληρωματικός τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Στέφανος Γαλανόπουλος έχει την ατυχία να πέφτει πάνω σε μεγαθήρια, αλλά ακόμη κι αν δεν έχει χρόνο συμμετοχής το χαίρεται σαν να έβγαλε το παιχνίδι μόνος του. Ενας εξαιρετικός χαρακτήρας.

Οσο για τον Θοδωρή Βλάχο; Ο Βολιώτης έχει βγάλει ρίζες στον Ολυμπιακό. Ηρθε ο παίκτης. Εγινε πρωταθλητής Ευρώπης το 2002 ως βοηθός του τότε προπονητή Κάσας και τώρα οδήγησε ο ίδιος τους αθλητές του στο «ερυθρόλευκο» τρεμπλ. Το μυαλό του θα συνεχίσει να δουλεύει όλο το καλοκαίρι, καθώς τον περιμένει πολλή δουλειά με την Εθνική ομάδα.

Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!

52.000 ευρώ στο ταμείο του Ολυμπιακού

Αποθέωση για Πάβιτς από τον Βουγιασίνοβιτς (vid)

«Κωνσταντίνε, μείνε στον Ολυμπιακό!»

Η στιγμή της απονομής του τροπαίου στον Ολυμπιακό (vids)

Ετσι βάφτηκε «ερυθρόλευκη» η κούπα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παίκτης του Ολυμπιακού που τράβηξε… τρελό λαχείο και οι δικαιωμένοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.