ΠΟΛΟ

Το Sportime.gr στην υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης

Την αποθέωση γνώρισαν τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο
Το Sportime.gr στην υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης

Την αποθέωση γνώρισαν τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, που το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε το Champions League στο πόλο Ανδρών.

Το Sportime.gr έδωσε το “παρών” στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και παραθέτει όλα όσα συνέβησαν.

Γονείς, συγγενείς, αρκετοί από τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ιταλία και παιδιά των ακαδημιών βρέθηκαν στο σημείο, προκειμένου να αποθεώσουν τους “ερυθρόλευκους”.

Η πτήση, μάλιστα, έφτασε με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση, ενώ η ομάδα ταλαιπωρήθηκε για να φτάσει στο αεροδρόμιο “Μalpensa”. Το λεωφορείο τους έμεινε στο δρόμο και την ομάδα του Ολυμπιακού μάζεψαν άλλοι Ελληνες ταξιδιώτες από το δρόμο. Είχαν μεταβεί και αυτοί μαζί τους στη Γένοβα και τους πήραν μαζί τους έως το αεροδρόμιο του Μιλάνου.

 

Περιχαρής ο Γιόζιπ Πάβιτς παραχωρεί δηλώσεις στο Sportime.gr και ερωτηθείς αν θα αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα, απαντά με χαμόγελο: “Μάλλον ναι”.

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν, καθώς ένας υπάλληλος ταξιδιωτικού γραφείου εξέφρασε την ενόχλησή του με την παρουσία του πλήθους, αφού ο ίδιος δεν μπορούσε να υποδεχθεί ένα γκρουπ τουριστών.

Τότε, ένας οπαδός τον πλησίασε με όχι και τόσο φιλικές διαθέσεις, αλλά ευτυχώς το περιστατικό έληξε χωρίς παρατράγουδα.

Το σκηνικό της χαράς δεν κράτησε πολύ, αφού το… κυρίως πιάτο έχει οριστεί για το “Γ. Καραϊσκάκης”.

Απρόοπτο με την αποστολή του Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Sportime.gr στην υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.