ΠΟΛΟ

Στον ΠΑΟΚ Χαραλαμπόπουλος και Κόχειλας

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάρη Χαραλαμπόπουλου και του Νικήτα Κόχειλα. Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Υδατοσφαίρισης Ανδρών ΠΑΟΚ MORRIS ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Χάρη Χαραλαμπόπουλο και Νικήτα Κόχειλα. Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, γεννημένος το 1990, αγωνίζεται στη θέση του...
Στον ΠΑΟΚ Χαραλαμπόπουλος και Κόχειλας

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάρη Χαραλαμπόπουλου και του Νικήτα Κόχειλα.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Υδατοσφαίρισης Ανδρών ΠΑΟΚ MORRIS ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Χάρη Χαραλαμπόπουλο και Νικήτα Κόχειλα.

Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, γεννημένος το 1990, αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, τη Γλυφάδα, το Αργοστόλι, τον Εθνικό και τον Υδραϊκό.

Ο Νικήτας Κόχειλας είναι διεθνής, γεννημένος το 1983 και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε υψηλό επίπεδο, συμμετέχοντας σε κορυφαίες διακρίσεις της Εθνικής Ομάδας. Σε συλλογικό επίπεδο, ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Εθνικό Πειραιώς.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγο διάστημα, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος αγωνιζόταν με τον Υδραϊκό. ο δε Νικήτας Κόχειλας με τον Εθνικό Πειραιώς.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών, ο Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου κ. Γιάννης Ελευθεριάδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Ξεκινήσαμε νωρίς δυναμικά και υλοποιούμε το μεταγραφικό σχεδιασμό για την ενίσχυση της ομάδας της νέας περιόδου. Κινούμαστε νωρίς βάσει προγράμματος, ούτως ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας. Τις δύσκολες εποχές που ζούμε, ο ΠΑΟΚ αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο για κάθε αθλητή.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον ΠΑΟΚ Χαραλαμπόπουλος και Κόχειλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.