ΠΟΛΟ

Μαγικό βίντεο: Αλύπητο… ξύλο κάτω από το νερό στο Ολυμπιακός – Προ Ρεκό!

Ο προπονητής Γιάννης Γιαννουρής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα υπέροχο βίντεο με τα υποβρύχια πλάνα του τελικού του Champions League της υδατοσφαίρισης.  Σε αυτά φαίνονται οι μάχες που δίνουν κάτω από το νερό οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Προ Ρέκο, ενώ ξεχωρίζει ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» Γιόζιπ Πάβιτς καθώς κάποια πλάνα είναι...
Μαγικό βίντεο: Αλύπητο… ξύλο κάτω από το νερό στο Ολυμπιακός – Προ Ρεκό!

Ο προπονητής Γιάννης Γιαννουρής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα υπέροχο βίντεο με τα υποβρύχια πλάνα του τελικού του Champions League της υδατοσφαίρισης. 

Σε αυτά φαίνονται οι μάχες που δίνουν κάτω από το νερό οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Προ Ρέκο, ενώ ξεχωρίζει ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» Γιόζιπ Πάβιτς καθώς κάποια πλάνα είναι τραβηγμένα κάτω από το τέρμα του.

https://www.facebook.com/yiannis.giannouris/videos/10155428337357539/UzpfSTU4MTI4MjQyNjoxMDE1NjU0MTc4ODM2NzQyNw/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαγικό βίντεο: Αλύπητο… ξύλο κάτω από το νερό στο Ολυμπιακός – Προ Ρεκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.