ΠΟΛΟ

Το «ευχαριστώ» του Κόλιανιν στον Ολυμπιακό μετά το «ναι» στη Βουλιαγμένη

Ο Χρβόγκε Κόλιανιν μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη Βουλιαγμένη, στην οποία θα είναι πρώτος προπονητής ευχαρίστησε επίσημα τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία που είχαν. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που σεβάστηκε την επιθυμία μου να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και μου δίνει την ευκαιρία να εργαστώ σε έναν άλλο...
Το «ευχαριστώ» του Κόλιανιν στον Ολυμπιακό μετά το «ναι» στη Βουλιαγμένη

Ο Χρβόγκε Κόλιανιν μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη Βουλιαγμένη, στην οποία θα είναι πρώτος προπονητής ευχαρίστησε επίσημα τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία που είχαν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που σεβάστηκε την επιθυμία μου να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και μου δίνει την ευκαιρία να εργαστώ σε έναν άλλο σύλλογο σαν πρώτος προπονητής. Πέρασα υπέροχες στιγμές αυτά τα δυο χρόνια στην ομάδα. Κατακτήσαμε τα πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη, τον Θοδωρή Βλάχο και τον Νίκο Σκανδαλάκη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ σε αυτό τον πολύ μεγάλο σύλλογο, αλλά και όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού που ήμασταν μαζί αυτά τα δυο χρόνια», τόνισε ο Κροάτης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «ευχαριστώ» του Κόλιανιν στον Ολυμπιακό μετά το «ναι» στη Βουλιαγμένη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.