ΠΟΛΟ

Τέλος ο Βουγιασίνοβιτς από τη Ρέκο που θέλει Σάντρο Καμπάνια στον πάγκο της

Τις πληγές της μετράει η Προ Ρέκο μετά την ήττα της στον τελικό του Champions League από τον Ολυμπιακό, μέσα στο «σπίτι» της, στη Γένοβα. Η απώλεια του τροπαίου οδήγησε τον Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς στην πόρτα της εξόδου, καθώς απολύθηκε από τη διοίκηση. Εναν προπονητή θέλει η ιταλική ομάδα, τον Σάντρο Καμπάνια. Ο πρώην κόουτς της...
Τέλος ο Βουγιασίνοβιτς από τη Ρέκο που θέλει Σάντρο Καμπάνια στον πάγκο της

Τις πληγές της μετράει η Προ Ρέκο μετά την ήττα της στον τελικό του Champions League από τον Ολυμπιακό, μέσα στο «σπίτι» της, στη Γένοβα.

Η απώλεια του τροπαίου οδήγησε τον Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς στην πόρτα της εξόδου, καθώς απολύθηκε από τη διοίκηση.

Εναν προπονητή θέλει η ιταλική ομάδα, τον Σάντρο Καμπάνια. Ο πρώην κόουτς της Εθνικής Ελλάδας και νυν της Ιταλίας φέρεται να έχει ήδη δεχθεί κρούση από τη Ρέκο, η οποία θα πρέπει να «ψήσει» την ιταλική ομοσπονδία είτε να τον αφήσει ελεύθερο είτε να επιτρέψει στον ομοσπονδιακό προπονητή να δουλέψει παράλληλα και στον δικό της πάγκο.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες και δεν επηρεάζουν τη μετακίνηση του Κωνσταντίνου Μουρίκη στη Γένοβα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Βουγιασίνοβιτς από τη Ρέκο που θέλει Σάντρο Καμπάνια στον πάγκο της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.