ΠΟΛΟ

Το αμοιβαίο fair play Ρέκο – Ολυμπιακού για τον Μουρίκη! Κάνουν πίσω οι Ιταλοί

Ο πρόεδρος της Προ Ρέκο, Μαουρίτσιο Φελούγκο -μέσω ανακοίνωσης- αναμένεται να δηλώσει ότι η ομάδα του παραιτείται από την υπόθεση του Κωνσταντίνου Μουρίκη, παρόλο που είχε συμφωνήσει μαζί του. Στο κείμενο του ιταλικού συλλόγου θα αναφέρεται επίσης ότι η Ρέκο σέβεται το γεγονός ότι ο διεθνής φουνταριστός εργάζεται στην Ελλάδα, αλλά και την επιθυμία του...
Το αμοιβαίο fair play Ρέκο – Ολυμπιακού για τον Μουρίκη! Κάνουν πίσω οι Ιταλοί

Ο πρόεδρος της Προ Ρέκο, Μαουρίτσιο Φελούγκο -μέσω ανακοίνωσης- αναμένεται να δηλώσει ότι η ομάδα του παραιτείται από την υπόθεση του Κωνσταντίνου Μουρίκη, παρόλο που είχε συμφωνήσει μαζί του.

Στο κείμενο του ιταλικού συλλόγου θα αναφέρεται επίσης ότι η Ρέκο σέβεται το γεγονός ότι ο διεθνής φουνταριστός εργάζεται στην Ελλάδα, αλλά και την επιθυμία του να παραμείνει στη χώρα μας.

Επίσης, οι Ιταλοί θα ξεκαθαρίσουν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποια άλλη κίνηση από την πλευρά τους, που σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουν να επιτύχουν τον αποκλεισμό του 30χρονου αθλητή από το Champions League, όπως αρχικά σκεπτόντουσαν.

Κλείνοντας, η Ρέκο θα επισημάνει τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων και ότι ο Ολυμπιακός είναι φίλος της. Πρόκειται, για ξεκάθαρο και αμοιβαίο fair play. Οπως οι Πειραιώτες επέτρεψαν στον Μουρίκη να πάει στην Ιταλία -παρά το συμβόλαιο που είχαν μαζί του-, για να μη του στερήσουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, έτσι και η Ρέκο δεν βάζει εμπόδια τώρα που ο αθλητής επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα.

Μένει στον Ολυμπιακό ο Ομπράντοβιτς!

«Πετάει» η ομάδα για Βαρκελώνη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το αμοιβαίο fair play Ρέκο – Ολυμπιακού για τον Μουρίκη! Κάνουν πίσω οι Ιταλοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.