ΣΤΙΒΟΣ

Φεύγει η ομάδα Κ 18 για την Κύπρο

Στη Λευκωσία θα γίνει στις 24-25 Ιουλίου η συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου για την κατηγορία Κ18, η οποία θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ ΓΣΠ.
Φεύγει η ομάδα Κ 18 για την Κύπρο

Στη Λευκωσία θα γίνει στις 24-25 Ιουλίου η συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου για την κατηγορία Κ18, η οποία θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ ΓΣΠ.

Για την ομαλή μετακίνηση των αθλητών και αθλητριών, η ομοσπονδία ανακοίνωσε τα εξής:

1.Η αναχώρηση των αθλητών –τριών και συνοδών θα πραγματοποιηθεί σε τρία γκρουπ τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, όπως φαίνεται στον πίνακα που επισυνάπτεται.Υπεύθυνοι για τη συγκέντρωση των αθλητών-τριών ορίζονται οι Τεχνικοί Σύμβουλοι Ανάπτυξης Στέφανος Ματάκης (τηλ. 6946953858, smatakis@gmail.com) και Χρήστος Χατζηβασιλείου (τηλ 6944736010, xrisxat@gmail.com). Η επιστροφή της ομάδας θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, όπως ορίζεται στον επισυναπτόμενο πίνακα.

2.Ο αθλητικός ιματισμός της αποστολής θα δοθεί στο ξενοδοχείο της ομάδας στη Λευκωσία τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018.

3.Παρακαλούνται οι αθλητές-τριες και οι συνοδοί να μετακινηθούν έως τον τόπο αναχώρησης (αεροδρόμιο «Ελευθ. Βενιζέλος και αεροδρόμιο «Μακεδονία») με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορείο-τραίνο) και να έχουν μαζί τους τα παραστατικά της μετακίνησής τους (διόδια-αποδείξεις βενζίνης-αποδείξεις εισιτηρίων) και να τα παραδώσουν στον αρχηγό της αποστολής για να γίνει η απόδοση τους.Η συγκέντρωση αθλητών και αθλητριών για κάθε γκρουπ αναχώρησης θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη πτήση.

4.Όλοι πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.

5.Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία τα μέλη της αποστολής μπορούν να επικοινωνούν με τον αρχηγό της αποστολής Ιάκωβο Πετσούλα (τηλ. 6948360933) και τους επικεφαλής προπονητές.Η συνοδεία των αθλητών – αθλητριών από τον τόπο εκκίνησης τους στον τόπο συγκέντρωσης και η επιστροφή τους μετά την άφιξη τους, είναι ευθύνη των Κηδεμόνων τους.

Μέρλος: «Αλλαξα πάρα πολύ στο διάστημα της παραμονής μου στη Τζόρτζια»

 

Μεγάλο άλμα από τον Τεντόγλου στην Πάτρα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φεύγει η ομάδα Κ 18 για την Κύπρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.