ΣΤΙΒΟΣ

Υποδέχονται τον Τεντόγλου με graffiti στα Γρεβενά (pics)

Εντυπωσιάζει το graffiti έξω από τα καφέ στο κέντρο της πόλης
Υποδέχονται τον Τεντόγλου με graffiti στα Γρεβενά (pics)

Για την πόλη των Γρεβενών το να έχουν έναν πρωταθλητή Ευρώπης, είναι κάτι που δεν το έχουν συνηθίσει. Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, έκανε τους ανθρώπους στα Γρεβενά να νοιώσουν περήφανοι και μάλιστα ετοιμάζουν μια ιδιαίτερη υποδοχή.

Στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου βρίσκονται τα καφέ, ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ιδιοκτήτης του fuit art cafe και φίλος του αθλητή του μήκους, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό graffiti μπροστά από το μαγαζί του, με το οποίο θα υποδεχτεί η πόλη τον 20χρονο πρωταθλητή.

Το graffiti απεικονίζει την σκιά ενός άλτη στο μήκος και γράφει στα αγγλικά «welcome home champion», δηλαδή «καλώς ήρθες πρωταθλητή».

Η άφιξη του Τεντόγλου αναμένεται την Κυριακή (12/8) στις 15:15 στην Αθήνα, ενώ να τονίσουμε ότι Στεφανίδη και Κυριακοπούλου θα φτάσουν αύριο Σάββατο (11/8) στις 10 το βράδυ.

Η μεγάλη του επί κοντώ σχολή (vids)

Από τις Βερούλη και Σακοράφα, στις Στεφανίδη και Κυριακοπούλου (vid+pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποδέχονται τον Τεντόγλου με graffiti στα Γρεβενά (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.