ΣΤΙΒΟΣ

Μπελιμπασάκη: «Οι Έλληνες έχουμε ψυχή, είμαστε δυνατοί»

Μετά τη λήξη της κούρσας και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 400 μέτρα με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, η Μαρία Μπελιμπασάκη εμφανώς συγκινημένη μίλησε για την επιτυχία της. Αρχικά μίλησε για την νίκη : «Προσπάθησα πάρα πολύ, αισθανόμουν καλά και μπήκα να κερδίσω με καλή ψυχολογία. Έχασα τον βηματισμό μου...
Μπελιμπασάκη: «Οι Έλληνες έχουμε ψυχή, είμαστε δυνατοί»

Μετά τη λήξη της κούρσας και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 400 μέτρα με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, η Μαρία Μπελιμπασάκη εμφανώς συγκινημένη μίλησε για την επιτυχία της.

Αρχικά μίλησε για την νίκη :

«Προσπάθησα πάρα πολύ, αισθανόμουν καλά και μπήκα να κερδίσω με καλή ψυχολογία. Έχασα τον βηματισμό μου στα τελευταία μέτρα και έπεσα».

Σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με την επίδοση της και το νέο πανελλήνιο ρεκόρ απάντησε:

«Το έχω ξαναπεί, σημασία έχει οι ψηλές επιδόσεις να γίνονται σε μεγάλους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και την οικογένεια μου, που με πιστεύει και με βοηθάει, ευχαριστώ και το γενικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ»

Τέλος η η Μαρία Μπελιμπασάκη έκλεισε μιλώντας για τα γεγονότα με τις πυρκαγιές στην Αττική:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία. Λυπάμαι για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, καίγονται, πνίγονται , υπάρχει πίνα, ανεργεία. Οι Έλληνεσ έχουμε ψυχή και είμαστε δυνατοί»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπελιμπασάκη: «Οι Έλληνες έχουμε ψυχή, είμαστε δυνατοί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.