ΣΤΙΒΟΣ

Μαρία Μπελιμπασάκη: «Σημαντικό ήταν και ότι κατέρριψα το ρεκόρ!»

Η Μαρία Μπελιμπασάκη είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες Κρητικοπούλες της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Οχι μόνο ευτυχισμένη, αλλά και δικαιωμένη για την επιλογή της να αφοσιωθεί στα 400 μέτρα. «Είχα μια πολύ καλή αρχή με την αλλαγή του αγωνίσματος (από τα 200μ,). Ηθελα ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου από τότε. Πίστευα πολύ...
Μαρία Μπελιμπασάκη: «Σημαντικό ήταν και ότι κατέρριψα το ρεκόρ!»

Η Μαρία Μπελιμπασάκη είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες Κρητικοπούλες της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Οχι μόνο ευτυχισμένη, αλλά και δικαιωμένη για την επιλογή της να αφοσιωθεί στα 400 μέτρα.

«Είχα μια πολύ καλή αρχή με την αλλαγή του αγωνίσματος (από τα 200μ,). Ηθελα ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου από τότε. Πίστευα πολύ στις δυνάμεις μου και ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω. Μου βγήκε και η επίδοση. Δεν είναι μόνο το μετάλλιο, αλλά και το ρεκόρ που πέτυχα. Το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε πριν η Φανή Χαλκιά», είπε στο Sportime η Μαρία Μπελιμπασάκη κατά την άφιξη της στην Ελλάδα από το Βερολίνο, όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400 μέτρα.

Μίλησε και για τους δύο τραυματισμούς που της έβαλαν πολλά εμπόδια μέσα στη χρονιά: «Τον ένα τον ξεπέρασα, τον δεύτερο όχι, αλλά συντηρήθηκα σε καλή κατάσταση για να μπορέσω να τρέξω. Είμαι από την Κρήτη κι έχω το πείσμα που πρέπει», επεσήμανε η Μαρία.

Πετρούνιας στο Sportime.gr: «Είναι το σημαντικότερο μετάλλιο»

Οταν ο τραυματίας Πετρούνιας έγινε… Ρόκι Μπαλμπόα!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρία Μπελιμπασάκη: «Σημαντικό ήταν και ότι κατέρριψα το ρεκόρ!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.