ΣΤΙΒΟΣ

Ένα χρυσό, μέσα στο αίμα (vid)

Η Ουκρανή, Βόλια Μαζούρονακ ξεπέρασε την αιμορραγία, νικώντας στον μαραθώνιο του ευρωπαϊκού
Ένα χρυσό, μέσα στο αίμα (vid)

Η εικόνα της Βόλια Μαζούρονακ στη διάρκεια του μαραθώνιου γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, δεν προϊδέαζε για τη νίκη της.

Η Ουκρανή δρομέας υπέστη αιμορραγία στη μύτη  στα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής και στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας το πρόσωπο της και η φανέλα της ήταν γεμάτα από τα αίματα.

«Είχα μια αιμορραγία όταν ξύπνησα το πρωί του αγώνα και η σκέψη ότι μπορεί να μου συμβεί και στον αγώνα, πέρασε από το μυαλό μου. Και συνέβη. Ηταν δύσκολο να τη σταματήσω κι ενώ έτρεχα. Ίσως να προήλθε από την αλλαγή του καιρού» δήλωσε η Μαζούρονακ.

Και σαν μην έφτανε το απρόοπτο πρόβλημα, δύο περίπου χιλιόμετρα πριν από τον τερματισμό, πήρε λάθος στροφή, βγήκε εκτός διαδρομής, προσωρινά η Γαλλίδα, Κλεμέν Καλβίν την προσπέρασε, όμως η Ουκρανή είχε τα ψυχικά αποθέματα και την προσπέρασε, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με διαφορά έξι δευτερολέπτων.

Για καλή της τύχη η αιμορραγία είχε σταματήσει, ενώ σε ένα σταθμό με νερά, πρόλαβε να πλύνει και το πρόσωπό της από τα αίματα.

Ατομικό ρεκόρ η Πριβιλέτζιο στον μαραθώνιο

ΟΠΑΠ: Θερμά συγχαρητήρια για τον ελληνικό θρίαμβο στο Βερολίνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένα χρυσό, μέσα στο αίμα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.