ΣΤΙΒΟΣ

Με Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Τεντόγλου στο Μπέρμιγχαμ

Τριπλή ελληνική παρουσία στο 12o Diamond League της σεζόν
Με Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Τεντόγλου στο Μπέρμιγχαμ

Τριπλή ελληνική παρουσία θα υπάρχει στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ, το Σάββατο (18/8).

Στο πρώτο μεγάλο ραντεβού μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, τρία πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν για τα ελληνικά χρώματα στην πόλη της Γερμανίας, θα δώσουν το «παρών» στην πόλη της Αγγλίας και στο τελευταίο Diamond League, πριν από τους τελικούς της Ζυρίχης (30/8) και των Βρυξελλών (31/8).

Οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, μετά το μαγικό 1-2 στο επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια και στο Μπέρμιγχαμ.

https://twitter.com/KatStefanidi/status/1030160353588432896

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κατερίνα Στεφανίδη (4.85μ) και η «ασημένια» Νικόλ Κυριακοπούλου (4.80μ) θα έχουν για βασική αντίπαλο την Αμερικανίδα, Σάντι Μόρις (φετινό ρεκόρ στα 4.95μ) και τη Νεοζηλανδή, Ελίζα ΜαΚάρτνεϊ (4.94μ.), ενώ μετέχουν επίσης η Κουβανή, Γιαρισλέι Σίλβα (4.80μ.), και η Βρετανή, Χόλι Μπράντσοου (4.80μ.). Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00, ώρα Ελλάδας.

Λίγο μετά (15:09) θα αρχίσει και το μήκος ανδρών, με τον Μίλτο Τεντόγλου να βρίσκεται στο Μπέρμιχαμ με τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, που κατέκτησε στο Βερολίνο, με άλμα στα 8.25μ.

Από τους μετέχοντες ξεχωρίζουν οι Νοτιοαφρικάνοι, Λούβο Μανιόνγκα (8.58μ) και Ζαρκ Βίσερ (8.40μ).

ΟΠΑΠ: Θερμά συγχαρητήρια για τον ελληνικό θρίαμβο στο Βερολίνο

Στεφανίδη – Κυριακοπούλου: Το μεγάλο ντουέτο επέστρεψε στην Ελλάδα [pics]

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Τεντόγλου στο Μπέρμιγχαμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.