ΣΤΙΒΟΣ

Δεύτερη η Στεφανίδη με ρεκόρ αγώνων

Τη δεύτερη θέση στο Continental Cup που διεξάγεται στην Οστράβα κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ωστόσο με το άλμα της στα 4.85μ. πέτυχε ρεκόρ αγώνων. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο άρχισε τις προσπάθειές της με άλμα στα 4.65 μέτρα που δεν τη δυσκόλεψαν. Στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4.754, αλλά με την...
Δεύτερη η Στεφανίδη με ρεκόρ αγώνων

Τη δεύτερη θέση στο Continental Cup που διεξάγεται στην Οστράβα κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ωστόσο με το άλμα της στα 4.85μ. πέτυχε ρεκόρ αγώνων.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο άρχισε τις προσπάθειές της με άλμα στα 4.65 μέτρα που δεν τη δυσκόλεψαν. Στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4.754, αλλά με την πρώτη τα 4.80 μέτρα.

Η κορυφαία Ελληνίδα επικοντίστρια πέρασε και το προσωπικό ρεκόρ της, τα 4.85, όμως το ίδιο έκαναν και οι Ανζέλικα Σιντόροβα και Σάντι Μόρις. Έτσι και οι τρεις επικοντίστριες πέτυχαν το νέο ρεκόρ αγώνων.

Η Στεφανίδη είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.90μ., όπως έκαναν το ίδιο και οι άλλες δύο αθλήτριες.

Οι θέσεις διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τα προηγούμενα άλματά τους κι έτσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Σιντόροβα, ενώ η Μόρις κατετάγη τρίτη.

Δεύτερος ο Τεντόγλου στο Continental Cup

Τρίτη η Παπαχρήστου στην Οστράβα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεύτερη η Στεφανίδη με ρεκόρ αγώνων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.