ΣΤΙΒΟΣ

Πομάσκι: «Πάμε για δύο χρυσά και στον κλειστό»

Ο προπονητής των αλμάτων μίλησε για τους Τεντόγλου και Παπαχρήστου στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία
Πομάσκι: «Πάμε για δύο χρυσά και στον κλειστό»

Η φετινή χρονιά στον στίβο, ήταν ονειρική για την Ελλάδα και ειδικά για τα άλματα, όπου σε τέσσερα από αυτά, η χώρα μας κατέκτησε πέντε (από τα έξι) μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία ήταν χρυσά (Στεφανίδη, Παπαχρήστου, Τεντόγλου).

Στην περίπτωση των Βούλα Παπαχρήστου και Μίλτο Τεντόγλου, οι στόχοι είναι πλέον οι ίδιοι και για το 2019, στην σεζόν του κλειστού στίβου. Αυτό είπε σε δηλώσεις του ο προπονητής των αθλητών, Γιώργος Πομάσκι.

«Θέλουν και οι δύο να επιβεβαιώσουν πως είναι το Νο1 στην Ευρώπη και στον κλειστό. Γι’ αυτό και αρχίσαμε προετοιμασία με φουλ ρυθμούς και κέφι», είπε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, που είχε ένα μίνι αφιέρωμα στους δύο πρωταθλητές μας.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος για το 2019, με την διοργάνωση να φιλοξενείται στην Γλασκώβη το τριήμερο 1-3 Μαρτίου.

Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες: Η Νίκη Ξάνθου θα τιμηθεί στη Κω

Ξανά υποψήφια για κορυφαία Ευρωπαία η Κατερίνα Στεφανίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πομάσκι: «Πάμε για δύο χρυσά και στον κλειστό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.