ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο ρεκόρ η Κοσμίδου

H Σταυρούλα Κοσμίδου πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων στη σφυροβολία στη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη.  Η αθλήτρια του Αίολου Μακεδονίας έστειλε στην τρίτη της προσπάθεια τη σφαίρα στα 68,21 μ. και άφησε στην ιστορία το 67,20 μ. της Δήμητρας Ζώτου από τις 13 Αυγούστου του 2013. Η αθλήτρια είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 60,20...
Πανελλήνιο ρεκόρ η Κοσμίδου
H Σταυρούλα Κοσμίδου πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων στη σφυροβολία στη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη. 
Η αθλήτρια του Αίολου Μακεδονίας έστειλε στην τρίτη της προσπάθεια τη σφαίρα στα 68,21 μ. και άφησε στην ιστορία το 67,20 μ. της Δήμητρας Ζώτου από τις 13 Αυγούστου του 2013.
Η αθλήτρια είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 60,20 μ.και στα 63,93 μ. και έδειξε πως θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Γκιορ, διοργάνωση για την οποία θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε έναν από τους αξιολογημένους αγώνες, που θα ακολουθήσουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλήνιο ρεκόρ η Κοσμίδου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.