ΣΤΙΒΟΣ

Στην «Μέκκα» του επί κοντώ η Κυριακοπούλου (pic)

Σε προπονητικό καμπ βρίσκεται η πρωταθλήτρια του επί κοντώ
Στην «Μέκκα» του επί κοντώ η Κυριακοπούλου (pic)

Πάσχα στην Ιταλία και την πόλη της Φόρμια θα κάνει η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 στο επί κοντώ, βρίσκεται στην Φόρμια και γυμνάζεται για μερικές ημέρες με τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του αγωνίσματος, τον Βιτάλι Πετρόφ. Η Κυριακοπούλου φέτος επέστρεψε στους αγώνες μετά την εγκυμοσύνη της και θέλει να είναι παρούσα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι, κυνηγώντας ένα μετάλλιο.

Μαζί με τον προπονητή της, Ανδρέα Τσώνη, πήγε στη Φόρμια για να πάρουν τα… φώτα του Πετρόφ, από του οποίου τα χέρια πέρασαν οι κορυφαίοι στην ιστορία (Μπούμπκα, Ισινμπάγιεβα, Τζιμπιλίσκο, Μούρερ, Μπραζ μεταξύ άλλων).

Μετά το Πάσχα η Κυριακοπούλου θα επιστρέψει για προπονήσεις στην Αθήνα, αλλά προς το παρόν απολαμβάνει εκεί τις προπονήσεις της. Σε ένα ποστ της μάλιστα στο Facebook, αστειευόμενη ανέφερε πως αντί για… σούβλα, θα την βγάλουν το Πάσχα με κλασική ιταλική μακαρονάδα και ευχήθηκε καλό Πάσχα σε όλους.

https://www.facebook.com/NKyriakopoulou/photos/a.737447942948881.1073741834.267434633283550/2140449569315371/?type=3&theater

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην «Μέκκα» του επί κοντώ η Κυριακοπούλου (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.