ΣΤΙΒΟΣ

Η Πεσιρίδου με μπότα – Εκτός για 3-4 εβδομάδες

Γλίτωσε τα χειρότερα η αθλήτρια των εμποδίων που θα προσπαθήσει να προλάβει την σεζόν του κλειστού
Η Πεσιρίδου με μπότα – Εκτός για 3-4 εβδομάδες

Με μπότα κυκλοφορεί πλέον η Ελισάβετ Πεσιρίδου, καθώς πριν μία εβδομάδα υπέστη διάστρεμμα.

Η πρωταθλήτρια των 100μ. εμπ., τραυματίστηκε στην διάρκεια της προπόνησης και χθες (27/11) την εξέτασε ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ, Διονύσης Χίσσας, ο οποίος έκρινε πως θα πρέπει να βάλει μπότα για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, ώστε να κολλήσει σωστά ο σύνδεσμος. Η Πεσιρίδου θα συνεχίσει αυτό το διάστημα με θεραπεία, αλλά και ασκήσεις ενδυνάμωσης και ποδήλατο.

«Ο γιατρός μας είπε πως πρέπει να φορέσει μπότα για συνολικά τέσσερις εβδομάδες, προκειμένου ο σύνδεσμος να κολλήσει σωστά και να μην κινδυνέψει στο μέλλον από κάποια υποτροπή. Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί αν η αποκατάσταση γίνεται σωστά, ενώ μετά το πέρας των τεσσάρων εβδομάδων θα μπορούμε να πούμε αν προλαβαίνει τους αγώνες του κλειστού στίβου», είπε η προπονήτρια της αθλήτριας, Ιωάννα Σιώμου.

Η Παπαχρήστου θα κάνει περιορισμένους αγώνες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Πεσιρίδου με μπότα – Εκτός για 3-4 εβδομάδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.