ΣΤΙΒΟΣ

Γερμανία: Τρομοκράτες απείλησαν τον ημιμαραθώνιο Βερολίνου!

Οι τρομοκράτες ετοίμαζαν επίθεση με μαχαίρια στους θεατές
Γερμανία: Τρομοκράτες απείλησαν τον ημιμαραθώνιο Βερολίνου!

Πανικός δημιουργήθηκε στη διάρκεια του ημιμαραθωνίου του Βερολίνου, καθώς άγνωστοι κουβαλούσαν μαχαίρια με σκοπό να επιτεθούν στον κόσμο που παρακολουθούσε τη διοργάνωση! Η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα συνολικά, δύο εκ των οποίων 18 και 21 ετών, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να επιτεθούν στον σημερινό αγώνα!

Οι Αρχές είχαν πληροφορίες πως οι τρομοκράτες θα χτυπούσαν ανάμεσα στον κόσμο, αλλά και τους δρομείς που έτρεχαν στον αγώνα, με τον κύριο οργανωτή της επίθεσης, να φέρεται πως είναι ο Τυνήσιος Ανίς Αμρί, που το 2016 στο Βερολίνο, οδήγησε ένα φορτηγό μέσα σε εμπορικό κέντρο, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες.

Ο δράστης ήταν αγνοούμενος, όμως η αστυνομία σε έρευνα που έκανε σε ένα διαμέρισμα, βρήκε στοιχεία που ήταν ικανά να οδηγήσουν σε σύλληψη έξι ανθρώπων.

Ένας εκ των δραστών είχε πάνω του δύο μαχαίρια για να τα χρησιμοποιήσει στην επίθεση που σχεδίασαν, ενώ σε ένα από τα σπίτια που ερευνήθηκαν, βρέθηκαν και εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Ο αγώνας έγινε τελικά κανονικά, παρουσία 630 αστυνομικών. Να θυμίσουμε ότι το Βερολίνο θα φιλοξενήσει φέτος το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γερμανία: Τρομοκράτες απείλησαν τον ημιμαραθώνιο Βερολίνου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.