ΣΤΙΒΟΣ

Νέα «πτήση» Μανιόνγκα στο μήκος με 8,41μ.

Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες
Νέα «πτήση» Μανιόνγκα στο μήκος με 8,41μ.

Ο Λούβο Μανιόνγκα ήταν το κεντρικό πρόσωπο, όπως αναμενόταν, στη σημερινή ημέρα των τελικών στον στίβο των Κοινοπολιτειακών Αγώνων στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

Ο Νοτιοαφρικανός παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, έκανε άλλη μια φανταστική εμφάνιση, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 8,41μ., με τον Αυστραλό Χένρι Φρέιν να ακολουθεί με 8,33μ. και τον επίσης Νοτιοαφρικανό Σαμάαι να είναι τρίτος με 8,22μ.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε στον ακοντισμό η Κάθριν Μίτσελ. Η Αυστραλέζα σημείωσε ρεκόρ ηπείρου και κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, με βολή στα 68,92μ., κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Στο ύψος ανδρών, ένας άλλος Αυστραλός, ο Μπράντον Σταρκ, πέταξε στα 2,32μ. κερδίζοντας επίσης το χρυσό. Στα 400 μέτρα η Αμάντλ Μοντσό αν και είναι στη δύση της καριέρας της, πήρε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, τερματίζοντας σε εξαιρετικό χρόνο (50.15).

Τέλος, για την Κύπρο η Νεκταρία Παναγή έκανε σπουδαία εμφάνιση στον προκριματικό του μήκους, καθώς πέρασε στον τελικό με άλμα στα 6,63μ., με την Σάρα Πρόκτορ να «ίπταται» στα 6,89μ. Ο τελικός θα γίνει αύριο στις 12:55.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα «πτήση» Μανιόνγκα στο μήκος με 8,41μ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.