ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Δυνατές εμφανίσεις στον Άγιο Κοσμά

Αρκετοί καλοί πρωταθλητές θα αγωνιστούν στην πρώτη ημερίδα της χρονιάς
Στίβος: Δυνατές εμφανίσεις στον Άγιο Κοσμά

Το Σάββατο (19/1) ξεκινά εντός των συνόρων ο στίβος, καθώς θα γίνει η πρώτη ημερίδα για το 2019 και την σεζόν του κλειστού. Η ημερίδα θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα έχει αρκετά δυνατά ονόματα.

Στο επί κοντώ η Ελένη Πόλακ θα είναι παρούσα, μετά την συμμετοχή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τον χειμώνα θα προσπαθήσει να κάνει άλμα στα 4,50μ., ώστε να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού.

Στο ύψος η Τατιάνα Γκούσιν, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις ΗΠΑ, ξεκινά εντός συνόρων τους αγώνες στο ύψος, προερχόμενη από τραυματισμό ωστόσο.

Ενδιαφέρον θα έχει το μήκος με την Λίλη Αλεξούλη (φωτό) που θέλει εντός της σεζόν, να κάνει ένα άλμα πάνω από τα 6,50μ. και να πάει και αυτή Γλασκώβη.

Τέλος, στους άνδρες ξεχωρίζει η παρουσία του Παναγιώτη Τριβυζά, που στα 60 μέτρα θα προσπαθήσει να ξεκινήσει την σεζόιν, με μια καλή επίδοση.

Η ημερίδα θα ξεκινήσεις στις 16:00 και θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 20:00 και θα έχει αγωνίσματα για όλες τις κατηγορίες. Το πρωί θα γίνουν αγωνίσματα για τις κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων.

Πρεμιέρα στον κλειστό η Στεφανίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Δυνατές εμφανίσεις στον Άγιο Κοσμά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.