Sportime

Πρόβλημα η Παπαχρήστου, υπέστη σύσπαση

Θα μείνει εκτός προπονήσεων για μικρό διάστημα

Κώστας Ευθυμιάδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Πρόβλημα η Παπαχρήστου, υπέστη σύσπαση
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πίσω μένει η προπόνηση της Βούλας Παπαχρήστου στον κλειστό στίβο, καθώς η πρωταθλήτρια του τριπλούν υπέστη σύσπαση στον υποκνημίδιο.

Ευτυχώς το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που θα ακολουθήσει θεραπεία και θα συνεχίσει αργότερα τις προπονήσεις, με στόχο τους αγώνες στον κλειστό.

Έκανε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να δει αν είναι σοβαρό το πρόβλημα, αλλά αποδείχθηκε πως δεν είναι και θα κάνει θεραπείες για μερικές ημέρες, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα προπόνησής της.

«Δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο θα πρέπει να κάνω θεραπείες και να μείνω για κάποιες ημέρες μακριά από τις προπονήσεις. Δεν ανησυχώ για την έκβαση της πορείας στον κλειστό στίβο. Έχω γυμναστεί καλά και είμαι στην κατάσταση που θέλω», είπε η Παπαχρήστου.

http://www.sportime.gr/spor/stivos/sportimetest/epestrepse-me-5-55m-o-karalis-vid/

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Ευθυμιάδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα