ΣΤΙΒΟΣ

Απογείωση… του Λαβιλενί! [vid]

Είναι ακόμη Απρίλιος και η κορυφαία επίδοση στο επί κοντώ των ανδρών -για φέτος- έχει ήδη φτάσει στα 5,95 μέτρα. Αρκετά ψηλά. Ο Ρενό Λαβιλενί επέστρεψε -έπειτα από δύο εβδομάδες- στο Οστιν, για να προσθέσει άλλα τρία εκατοστά στο καλύτερο άλμα του. Τότε, είχε περάσει με επιτυχία τα 5,92 μ. και είχε αγωνιστεί επίσης στο...
Απογείωση… του Λαβιλενί! [vid]

Είναι ακόμη Απρίλιος και η κορυφαία επίδοση στο επί κοντώ των ανδρών -για φέτος- έχει ήδη φτάσει στα 5,95 μέτρα. Αρκετά ψηλά. Ο Ρενό Λαβιλενί επέστρεψε -έπειτα από δύο εβδομάδες- στο Οστιν, για να προσθέσει άλλα τρία εκατοστά στο καλύτερο άλμα του.

Τότε, είχε περάσει με επιτυχία τα 5,92 μ. και είχε αγωνιστεί επίσης στο στάδιο Mike-Myers.
Μετά το 5,95 μ. βρίσκεται μόνος στην κορυφή της λίστας των καλύτερων φετινών επιδόσεων, χωρίς τη «συντροφιά» των Σον Μπαρμπέρ και Αρμάντ Ντουπλάντις.

Στη δεύτερη παρουσία του στο Οστιν, άρχισε τον αγώνα του από τα 5,60 μ. και τα πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, όπως και τα 5,75 μ. και 5,85 μ.. Χρειάστηκε όμως τρία άλματα για να ξεμπερδέψει και με τα 5,95 μ.

Δεν αρκέστηκε σε αυτό το ύψος. Δοκίμασε την τύχη του και στα 6,01 μ., αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο ίδιο μίτινγκ η Τζεν Σουρ νίκησε στο επί κοντώ με 4,93 μ. (κορυφαία επίδοση για φέτος) και έπειτα ανέβασε τον πήχη στα 5,01 μ., όμως δεν κατάφερε να τον περάσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απογείωση… του Λαβιλενί! [vid]», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.