ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη: «Θέλω να κερδίσω την αυτοπεποίθησή μου»

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα αγωνιστεί την Τετάρτη στο γυναικείο γκαλά της Φιλοθέης
Στεφανίδη: «Θέλω να κερδίσω την αυτοπεποίθησή μου»

Την προσεχή Τετάρτη (13/6) θα πραγματοποιηθεί το Γκαλά γυναικών της Φιλοθέης στον στίβο, όπου η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι το κεντρικό πρόσωπο. Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ ήταν παρούσα στην συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών σήμερα (11/6) και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει για να επανακτήσει την αυτοπεποίθησή της μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

«Το απόγευμα της Τετάρτης θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Στην αρχή της σεζόν αντιμετώπισα κάποια προβλήματα. Χρειάστηκε αρκετή δουλειά για να μπορέσω να επανέλθω και να ξεπεράσω τους πόνους. Στη Ντόχα ήταν η πρώτη φορά, που έκανα άλματα δίχως να πονάω. Η προετοιμασία τις τελευταίες εβδομάδες έχει πάει πολύ καλά, παρότι αυτό δεν φαίνεται στους αγώνες. Δουλεύουμε πολύ στο να κερδίσω την αυτοπεποίθηση μου. Θέλω να κάνω αγώνες με συναγωνισμό, γιατί η πίεση με βοηθάει», ανέφερε η Στεφανίδη.

Στην συνέντευξη Τύπου ήταν και οι άλλες δύο πρωταγωνίστριες του μίτινγκ για την Ελλάδα, η Βούλα Παπαχρήστου και η Λίλη Αλεξούλη.

«Είναι η όγδοη συμμετοχή μου στο μίτινγκ της Φιλοθέης. Από μικρό κορίτσι συμμετέχω εδώ, στην γιορτή της γυναίκας. Θα αγωνιστώ στο μήκος, γατί έχω έναν τραυματισμό στη φτέρνα από το μίτινγκ “Χανιά 2018” και ο γιατρός της ομοσπονδίας μου συνέστησε να μην μπω ακόμη στο τριπλούν. Στόχος είναι να είμαι στην καλύτερη κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, εκεί όπου πάω ως κάτοχος μεταλλίου, το οποίο και θέλω να το υπερασπιστώ με κάθε τρόπο», είπε η Παπαχρήστου, ενώ η Αλεξούλη με την σειρά της πρόσθεσε:

«Θα πάρω μέρος στη διοργάνωση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Είναι το αγαπημένο μου μίτινγκ στη διάρκεια της θερινής περιόδου για δύο λόγους. Αρχικά γιατί ο κόσμος της Φιλοθέης αγκαλιάζει τη διοργάνωση και μας δίνει κίνητρο κι έπειτα γιατί η διοργάνωση αναδεικνύει την γυναικεία υπόσταση και αυτό αυτόματα το καθιστά ένα ξεχωριστό μίτινγκ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στεφανίδη: «Θέλω να κερδίσω την αυτοπεποίθησή μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.