ΣΤΙΒΟΣ

Προπόνηση στα χωράφια (pic)

Αθλητές του στίβου γυμνάζονται στα χωράφια καθώς δεν υπάρχει χώρος για ρίψεις
Προπόνηση στα χωράφια (pic)

Μπορεί να υπάρχει μεγάλη γκρίνια για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε στάδια, αλλά υπάρχουν και χειρότερα… Στην Κρήτη, ο προπονητής των ρίψεων Κώστας Παπαμαρκάκης, γυμνάζει τους αθλητές του σε… χωράφια. Κι όμως επειδή δεν υπάρχει άλλος χώρος για προπονήσεις, έχουν στήσει έναν κλωβό εκεί, προκειμένου να γυμνάζεται το γκρουπ του.

Το φοβερό είναι πως ακόμη και αυτό θα το χάσει σύντομα, καθώς έχει αποφασιστεί να δημιουργηθεί ξενοδοχειακό συγκρότημα, οπότε οι αθλητές δεν θα μπορούν να γυμνάζονται ούτε εκεί!

«Κατά τ άλλα κάνουμε προετοιμασία για το παγκόσμιο…. Υπάρχει κανείς με φιλότιμο σε τούτη τη πόλη να μας βοηθήσει… Σε πολύ λίγο καιρό ούτε αυτό θα έχουμε…. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ…..», έγραψε χαρακτηριστικά στο post του.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216485210425074&set=a.10200259648756173.202439.1301709118&type=3&theater

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπόνηση στα χωράφια (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.