ΣΤΙΒΟΣ

Σπουδαίος Ολυμπιονίκης εγκαταλείπει το μήκος και ξεκινάει… ορεινή ποδηλασία

Καλύτερα ένα ένδοξο φινάλε, παρά μια… ατιμωτική συνέχεια, σύμφωνα με το σκεπτικό του Γκρεγκ Ράδερφορντ. Σε συνέντευξη του στην Guardian, ο Γκρεγκ Ράδερφορντ αποκάλυψε ότι εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που τον ταλαιπώρουν το τελευταίο έτος, θα αποχωρήσει από τα σκάμματα.  Ο λόγος για την απόφαση του είναι οτι δεν θα είναι πλέον ανάμεσα στους πρωταγωνιστές...
Σπουδαίος Ολυμπιονίκης εγκαταλείπει το μήκος και ξεκινάει… ορεινή ποδηλασία

Καλύτερα ένα ένδοξο φινάλε, παρά μια… ατιμωτική συνέχεια, σύμφωνα με το σκεπτικό του Γκρεγκ Ράδερφορντ.

Σε συνέντευξη του στην Guardian, ο Γκρεγκ Ράδερφορντ αποκάλυψε ότι εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που τον ταλαιπώρουν το τελευταίο έτος, θα αποχωρήσει από τα σκάμματα.  Ο λόγος για την απόφαση του είναι οτι δεν θα είναι πλέον ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και θα καταντήσει «ένας μέτριος άλτης προσκολλημένος στο ένδοξο παρελθόν».

«Δεν θέλω να είμαι ο γέρος που απλά θα συμπληρώνει την ομάδα» εξομολογήθηκε ο 32χρονος Ολυμπιονίκης. Ο Βρετανός αθλητής μπορεί να καυχιέται ότι στη σπουδαία καριέρα του, κατείχε παράλληλα όλους τους τίτλους: Ολυμπιακό, Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό και Πρωτάθλημα Κοινοπολιτείας.

Όσο για τα πλάνα του… ο Ράδερφορντ αποκάλυψε ότι θα ασχοληθεί με την Ορεινή Ποδηλασία και έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις στο Μάντσεστέρ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπουδαίος Ολυμπιονίκης εγκαταλείπει το μήκος και ξεκινάει… ορεινή ποδηλασία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.