ΣΤΙΒΟΣ

Δεν αγχώνεται παρά την κακή εμφάνιση η Στεφανίδη

«Μέχρι τέλος του μήνα πιστεύω ότι θα είμαι σε άλλο επίπεδο», είπε
Δεν αγχώνεται παρά την κακή εμφάνιση η Στεφανίδη

Στα… ρηχά κινήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη στο γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης της Τετάρτης (13/6).

Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ πέρασε με τη δεύτερη τα 4.50μ., με την πρώτη τα 4.60μ. και απέτυχε σε τρεις περιπτώσεις στα 4.70μ.

Πάντως, στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα φάνηκε καθησυχαστική: «Ήρθα με καλύτερη διάθεση. Πάει καλύτερα η προπόνηση, όμως δεν φαίνεται στους αγώνες. Σωματικά είμαι καλά, ωστόσο πρέπει να βρω την αυτοπεποίθησή μου. Σε κάθε αγώνα έκανα 4.80μ. και νόμιζα ότι θα είναι έτσι, αλλά δεν είναι.

Ελπίζω να φτάσω τα 4.80μ. γρήγορα. Μέχρι τέλος του μήνα πιστεύω ότι θα είμαι σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να χτίσουμε σιγά-σιγά την αυτοπεποίθησή μου. Θα κατέβω στο Σύνταγμα για τον αγώνα στην πλατεία και μετά ακολουθεί Λοζάνη, πανελλήνιο πρωτάθλημα και Μονακό».

Να σημειωθεί ότι η Αριάδνη Αδαμοπούλου με 4,15μ. έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, ενώ από τα άλλα αγωνίσματα ξεχώρισαν οι Λίλη Αλεξούλη (μήκος) και Ελισάβετ Πεσιρίδου (100 μ. μετ’ εμποδίων).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν αγχώνεται παρά την κακή εμφάνιση η Στεφανίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.