ΤΕΝΙΣ

Ανοιξαν «πόλεμο» Κύργιος – Βερντάσκο

Οι δύο τενίστες αντάλλαξαν tweets με «εμπρηστικό» περιεχόμενο
Ανοιξαν «πόλεμο» Κύργιος – Βερντάσκο

Η χθεσινή ένταση μεταξύ του Θανάση Κοκκινάκη και του Φερνάντο Βερντάσκο για τα παράπονα του δεύτερου εξαιτίας του «φωνακλά» πατέρα του Κοκκινάκη, άνοιξαν «πόλεμο» μεταξύ του Βερντάσκο και του Νικ Κύργιου!

Ο Κύργιος υπερασπίστηκε τον Κοκκινάκη, χαρακτηρίζοντας τον Ισπανό «ενοχλητικό», αλλά το tweet που ανέβασε, φρόντισε να το κατεβάσει λίγο μετά.

Ο Βερντάσκο πληροφορήθηκε όμως για το ποστάρισμα του Κύργιου και απάντησε με τη σειρά του, γράφοντας: «Νικ Κύργιος, όταν έχεις το κουράγιο να ποστάρεις στο Twitter προσβλητικά σχόλια για άλλον παίκτη, πρέπει να έχεις κουράγιο και να μην τα κατεβάζεις».

Ο Ελληνο-αυστραλός διάβασε το ποστ και είδε ότι ο Βερντάσκο τον μπλόκαρε, γράφοντας με τη σειρά του: «Ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα να του τα πω και πρόσωπο με πρόσωπο. Ο λόγος που έσβησα το ποστάρισμα, ήταν γιατί δε θέλω να τραβήξω τη προσοχή για λάθος λόγους. Αφήνω το θέμα εδώ. Σε ευχαριστώ που με μπλόκαρες. Είμαι σίγουρος πως ήθελε πολύ κουράγιο για να το κάνεις»…

Και οι δύο αποφάσισαν να λήξουν τον «πόλεμο» σβήνοντας τελικά τα tweet τους, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοιξαν «πόλεμο» Κύργιος – Βερντάσκο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.