ΤΕΝΙΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εφυγε με ιδιωτικό τζετ παρέα με τον Ναδάλ!

Μια λευκή τούρτα Σαρλότ... με αγάπη από το Rogers Cup, προφανώς μπορούσε να τη φανταστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο φιναλίστ τους είχε γενέθλια, αλίμονο αν δεν τον τιμούσαν. 
Στέφανος Τσιτσιπάς: Εφυγε με ιδιωτικό τζετ παρέα με τον Ναδάλ!

Μια λευκή τούρτα Σαρλότ… με αγάπη από το Rogers Cup, προφανώς μπορούσε να τη φανταστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο φιναλίστ τους είχε γενέθλια, αλίμονο αν δεν τον τιμούσαν. 

Ομως συνέβησαν κι άλλα ωραία στην καλύτερη εβδομάδα της ζωής του 20χρονου τενίστα, μέχρι την επόμενη βέβαια και τα περιέγραψε η ακαδημία του Πατρίκ Μουράτογλου, στην οποία είναι πλέον εκλεκτό μέλος, όπως και η Σερίνα Γουίλιαμς.

Σε ανάρτησή της η σχολή, που αποθεώνει ασταμάτητα το καμάρι της άφησε την καλύτερη πληροφορία για το τέλος. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφυγε από το Τορόντο για το Σινσινάτι, όπου θα αγωνιστεί στη συνέχεια με ιδιωτικό τζετ. Σε αυτό δεν ήταν μόνος του, είχε και σπουδαία παρέα. Ο Ισπανός Ράφαελ Ναδάλ, που συνέχεια μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον Ελληνα τενίστα, ήταν επίσης στο αεροπλάνο, όπως και οι φιναλίστ του διπλού.

Τσιτσιπάς: «Να βάλω τον κ… κάτω και να δουλέψω»

Με Ναδάλ ο Τσιτσιπάς στον τελικό! H μεγάλη στιγμή μετά τον Καλογερόπουλο

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τσιτσιπάς: Εφυγε με ιδιωτικό τζετ παρέα με τον Ναδάλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.