ΤΕΝΙΣ

Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Το τουρνουά του Σινσινάτι έλαβε τέλος για τη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 σετς (6-1, 6-3) σε 75 λεπτά από την 22χρονο Εσθονή Ανέτ Κόνταβιτ, Νο 30 στον κόσμο. Η Σάκκαρη (Νο31) έκανε πολλά αβίαστα λάθη, ήταν κάκιστη στο πρώτο σέρβις (42%), παρουσιάστηκε κουρασμένη και μακριά από το καλό τένις που έπαιξε...
Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Το τουρνουά του Σινσινάτι έλαβε τέλος για τη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 σετς (6-1, 6-3) σε 75 λεπτά από την 22χρονο Εσθονή Ανέτ Κόνταβιτ, Νο 30 στον κόσμο.

Η Σάκκαρη (Νο31) έκανε πολλά αβίαστα λάθη, ήταν κάκιστη στο πρώτο σέρβις (42%), παρουσιάστηκε κουρασμένη και μακριά από το καλό τένις που έπαιξε κόντρα στην Ναόμι Οσάκα, στον προηγούμενο γύρο του Western & Southern Open.

Επόμενος σταθμός για την 23χρονο Ελληνίδα θα είναι το Connecticut Open στην πόλη του Νιου Χέιβεν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.