ΤΕΝΙΣ

Ο εφιάλτης επέστρεψε για την Σερένα Γουίλιαμς

Αφέθηκε ελεύθερος από την φυλακή ο δολοφόνος της αδερφής της
Ο εφιάλτης επέστρεψε για την Σερένα Γουίλιαμς

Τον περασμένο μήνα η Σερένα Γουίλιαμς έμαθε μια είδηση που την τάραξε πολύ, λίγο πριν την αναμέτρησή της με την Γιοχάνα Κόντα.

Η Αμερικανίδα τενίστρια είχε ενημερωθεί πως αφέθηκε ελεύθερος από την φυλακή, ο άνθρωπος που δολοφόνησε την ετεροθαλή αδερφή της, Γιετούντε Πράις Γουίλιαμς, τον Απρίλιο του 2003 στο Λος Άντζελες. Είχε τιμωρηθεί με 15 χρόνια φυλάκισης το 2006, όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Ρόμπερτ Μάξφιλντ πυροβόλησε την αδερφή της Σερένα σε περιοχή του Λ.Α., αφήνοντας ορφανά τρία παιδιά. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «TIME», η Γουίλιαμς αναφέρθηκε στο γεγονός.

«Ήταν κάτι πολύ σκληρό γιατί σκέφτομαι τα παιδιά της και το τί σημαίνουν για μένα. Τα αγαπάω πάρα πολύ. Ότι και να έγινε, η αδερφή μου δε γυρίζει πίσω και δεν θα έχω την ευκαιρία να την αγκαλιάσω ξανά. Θέλω να διδάξω την κόρη μου τις αξίες της ζωής. Θέλω να τον συγχωρέσω (σ.σ.: τον δολοφόνο). Πρέπει να τα καταφέρω να το κάνω», σχολίασε η σπουδαία τενίστρια.

Μεγάλη…προπόνηση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς πριν το US Open (vid)

Ρότζερ Φέντερερ: Τοποθετεί τον Τσιτσιπά στους αντικαταστάτες του στην κορυφή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο εφιάλτης επέστρεψε για την Σερένα Γουίλιαμς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.