Sportime

Οσάκα: «Όταν την αγκάλιασα στο φιλέ, ένιωσα ξανά παιδί» (vid)

Λύγισε η νικήτρια του US Open μιλώντας για την Σερένα Γουίλιαμς

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Οσάκα: «Όταν την αγκάλιασα στο φιλέ, ένιωσα ξανά παιδί» (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πολύ συγκινημένη ήταν μετά τον τελικό του US Open η νικήτρια Ναόμι Οσάκα, η οποία αναφέρθηκε στη μεγάλη της αντίπαλο Σερένα Γουίλιαμς.

Η 20χρονη τενίστρια που μεγάλωσε έχοντας ως πρότυπο την καλύτερη παίκτρια τένις όλων των εποχών, μίλησε για το είδωλό της χωρίς να μπορέσει να κρατήσει τα δάκρυά της.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι όλοι γνωρίζουν το πόσο ήθελε τον 24ο τίτλο Grand Slam η Αμερικανίδα, ωστόσο όταν η ίδια βγαίνει στα κορτ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Πάντως αποκάλυψε βάζοντας τα κλάματα, πως όταν την αγκάλιασε στο φιλέ μετά το τέλος του αγώνα ένιωσε πάλι σαν μικρό παιδί.

«Ήξερα ότι ήθελε πολύ το 24ο Grand Slam. Όλοι το ξέρουν αυτό, είναι στις διαφημίσεις, είναι παντού. Όταν, όμως, βγαίνω στο court είμαι διαφορετικός άνθρωπος. Είμαι μια τενίστρια, που παίζει με μια άλλη τενίστρια. Αλλά όταν την αγκάλιασα στο φιλέ... ένιωσα ξανά σαν παιδί».

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

https://www.facebook.com/usopentennis/videos/1843383265753414/

http://www.sportime.gr/tops/specials/143107/serena-goyiliams-us-open-tenis/

http://www.sportime.gr/spor/tenis/143070/serena-goyiliams-itan-sexistiki-symperifora/

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα