ΤΕΝΙΣ

Japan Open: Στους «8» με Νισικόρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

O Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.15) νίκησε τον 19χρονο Αυστραλό (Νο.38) με 6-3, 5-7, 6-1 και προκρίθηκε στην οκτάδα του Japan Open, στο Τόκιο. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, Νο.12 στον κόσμο. 
Japan Open: Στους «8» με Νισικόρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

O Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.15) νίκησε τον 19χρονο Αυστραλό, Ντε Μίνορ (Νο.38) με 6-3, 5-7, 6-1 και προκρίθηκε στην οκτάδα του Japan Open, στο Τόκιο. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, Νο.12 στον κόσμο. 

Ο Στέφανος αν και βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ με 2-3 κατάφερε με έξι σερί γκέιμ να κάνει το 1-0, όμως στο δεύτερο ο Ντε Μίνορ έσπασε το σερβίς του στο 5-4 και έμεινε… ζωντανός.

Ο Τσιτσιπάς, συνήλθε απ’ ευθείας και τελείωσε υπέρ του τον αγώνα στα τρία σετ και σε 2 ώρες και 21 λεπτά, χάνοντας μόνο ένα γκέιμ.

Αύριο είναι ο αγώνας του με τον Νισικόρι και αν νικήσει θα σιγουρέψει την παρουσία του στο Next Gen Finals του Μιλάνου.

Οι αθλητές του σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές του στίβου για 2019

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Japan Open: Στους «8» με Νισικόρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.