ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος απογοήτευσε τον Φέντερερ…

Ο Ελβετός τοποθετήθηκε στο νέο ξέσπασμα του Αυστραλού
Ο Κύργιος απογοήτευσε τον Φέντερερ…

Οι ικανότητες του Νικ Κύργιου είναι γνωστές. Όπως και το… ταπεραμέντο του. Αυτό τον έφερε για μία ακόμη φορά στην επικαιρότητα, με τον Ρότζερ Φέντερερ να το σχολιάζει φανερά απογοητευμένος.

Ο Κύργιος τσακώθηκε ξανά με διαιτητή, αυτή τη φορά στη Σαγκάη και ο Φέντερερ ρωτήθηκε για την συμπεριφορά του Αυστραλού τενίστα που δεν λέει να αλλάξει. Ο Ελβετός έδειξε την απογοήτευσή του, γιατί τον πιστεύει ως παίκτη, αλλά τόνισε πως αν δεν αλλάξει μυαλά, τότε δεν θα έχει μέλλον στο τένις.

«Από αυτόν εξαρτάται πόσο ψηλά πρέπει να φτάσει και να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες. Δεν τις ξέρουμε όμως είναι η αλήθεια και δεν τις ξέρει ούτε ο ίδιος. Μόνο μέσα από προγραμματισμό, επαγγελματισμό και άλλα πράγματα που πρέπει να δημιουργήσει το οικείο περιβάλλον του, η ομάδα του δηλαδή, μπορεί να ξεκλειδώσει τις πραγματικές του ικανότητες», είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ και πρόσθεσε:

«Εξακολουθώ να πιστεύω πως θα κερδίσει μεγάλα τουρνουά. Αλλά είναι σε μια διαδικασία που πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να κάνει ότι και οι υπόλοιποι τενίστες, ώστε να γίνει πετυχημένος».

Ανέλπιστος αποκλεισμός για Σάκκαρη στη Κίνα

Έχασε στο διπλό ο Τσιτσιπάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κύργιος απογοήτευσε τον Φέντερερ…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.